Un băiat de 14 ani a fost mușcat de rechin în timp ce se afla pe plajă! Totul s-a petrecut sub ochii familiei sale

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 26 iun 2024, 10:37

Un băiat de 14 ani a fost mușcat de rechin, la plajă! Totul s-a petrecut sub ochii familiei sale

Sursa: Pixabay

Un băiat în vârstă de 14 ani a avut parte de șocul vieții sale, atunci când un rechin s-a năpustit asupra piciorului său. Totul s-a petrecut pe plajă.

Cei aflați pe plajă au intrat în panică, însă nimic nu i-a oprit din a-l ajuta pe băiat. Aceștia au încercat să-i acorde primul ajutor înainte de sosirea poliției, transmite abcnews.go.com.

Un băiat de 14 ani a fost mușcat de picior de un rechin

Un băiat de 14 ani este acum în recuperare, după ce un rechin l-a mușcat de picior pe o plajă din Carolina de Nord, au declarat autoritățile.

Atacul s-a desfășurat duminică, în jurul orei 12:30, a declarat șeful poliției North Topsail Beach, William Younginer. Oamenii aflați pe plajă au intrat în acțiune și au scos băiatul din apă. Aceștia i-au acordat primul ajutor cu ajutorul unor prosoape care să absoarbă sângele și au pus presiune la nivelul piciorului, pentru a încetini sângerarea.

Citește și: VIDEO! Momentul în care o adolescentă este atacată de un rechin în Florida. Tânăra și-a pierdut o mână și un picior în urma mușcăturilor

Ofițerii și tehnicienii medicali de urgență erau deja pe plajă și răspundeau la un alt apel, așa că timpul de răspuns a fost de aproximativ două minute.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Un ofițer de poliție a aplicat un garou, iar adolescentul a fost stabilizat înainte de a fi dus la cel mai apropiat centru de traumatologie, Spitalul Naval Camp Lejune.

Medicii au reușit să repare piciorul băiatului și se așteaptă ca acesta să fie externat în curând, potrivit Younginer.

Un salvamar a fost ucis de rechin

Tot duminică, un cunoscut surfer și salvamar a fost ucis într-un atac cu rechini  în apropiere de North Shore din Oahu, Hawaii, au declarat oficialii de urgență.

Citește și: Salvamari contra turiști nervoși: „Vin să ne certe şi să ne bată” Deși e arborat steagul roșu, „aventurierii” vor să intre în apa mării

Tamayo Perry, în vârstă de 49 de ani, a fost salvamar la Honolulu Ocean Safety din 2016. A fost antrenor local de surf și a concurat ani de zile la Pipeline Master Trials, potrivit biografiei sale oficiale de pe site-ul său de antrenament.

Perry a apărut în filmul din 2002 „Blue Crush”, alături de episoade din „Hawaii Five-O” și „The Bridge”, potrivit IMDb.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.