Un băiat de 18 ani a murit înecat în râul Moldova, încercând să-și salveze sora. Fata a decedat la spital

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 04 apr 2023, 03:30

Dublă tragedie în Neamţ. Un tânăr de 18 ani a murit înecat, încercând să-şi salveze sora mai mică.

Sursa: libertatea.ro

Un băiat din localitatea Horia, județul Neamț, s-a înecat în râul Moldova, după ce a intrat în apă ca să-și salveze sora.

Un tânăr de 18 ani a murit după ce a încercat să-și salveze sora mai mică de la înec. Băiatul a sărit imediat în ajutorul fetei de 17 ani, însă, din păcate, cei doi nu au supraviețuit.

Citeste si: Care au fost ultimele cuvinte ale uneia dintre femeile sfâșiate de rechini în Marea Roșie din Egipt

Un băiat de 18 ani a murit înecat în râul Moldova, încercând să-și salveze sora

Potrivit polițiștilor, cei doi frați au mers sâmbătă la amiază la scăldat în râul Moldova. Însă, la un moment dat, adolescenta ar fi alunecat în apă, iar fratele ei ar fi sărit după ea.

La fața locului s-au deplasat imediat pompierii din cadrul detașamentului Roman și două echipaje SMURD, tânăra fiind scoasă din apă de către oameni până la sosirea forțelor de intervenție.

Echipajul SMURD a reușit să o resusciteze, fiind transportată la Centrul de Primiri Urgențe Roman.

Din păcate, tânăra a decedat noaptea, în jurul orei 1.30.

Citeste si: Reacția salvamarului în momentul în care s-a aflat că un rechin se află în apele coastei Sahl Hasheesh, în Egipt. O femeie a povestit totul: „A râs de mine”

"În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01,30, fata a decedat", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Spitalului municipal Roman, Laura Trifan.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Autoritățile l-au căutat în continuare pe băiat,  dar duminică, în jurul orei 12.30, tânărul a fost scos din apă, iar echipajul medical a constatat că este decedat.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă.

În acest sezon estival, trei persoane din județul Neamț au murit înecate.

Un bărbat din Târgu Jiu s-a înecat într-o piscină 

Mădălin, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a murit într-o piscină din Târgu Jiu. În urma necropsiei, medicii legiști au tras concluzia că acesta a decedat în urma unui infarct, conform  observatornews.ro.

Ultimele clipe din viața bărbatului au fost surprinse, din greșeală, de o femeie care se afla și ea la aceeași piscină.

Citeste si: FILMUL tragediei în cazul celor două femei sfâșiate de un rechin, în Egipt. Ce făceau în momentul atacului

Până când dispariția lui Mădălin a stârnit reacții, au trecut aproximativ trei minute, timp care, deși este scurt, ar fi putut face diferența pentru Mădălin. În momentul în care medicii au ajuns la fața locului, aceștia, din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.