Un baiat de 5 ani nu s-a tuns niciodata. Uite cat de lung are parul

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:06

In timp ce alti copii trebuie dusi cu forta la frizer, Rean Carter este nerabdator sa-si tunda parul.

Baiatul in varsta de cinci ani nu s-a tuns niciodata iar pletele sale blonde ii ajung pana la sold. DUpa ce a fost confundat cu o fata de mai multe ori, baiatul a cerut parintilor sai sa fie dus la frizer.

 

"Cand Rean s-a nascut avea niste bucle foarte frumoase. Pur si simplu nu am putut sa-l tund. Acum parul lui este foarte lung si matasos.

Cand iesim afara foarte multa lume il confunda cu o fetita, dar acest lucru nu il deranjeaza, el se amuza", spune mama baiatului.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

"Abia cand l-am dat la scoala, unde a fost nevoit sa-si tina parul prins, ceilalti baieti au inceput sa rada de el.

Imi pare rau ca voi fi nevoita sa-l tund", a adaugat femeia.

 

Baiatul face din taierea parului sau un act de caritate, reusind deja sa stranga 82 de lire de la rude, prieteni si colegi de scoala. Banii for fi donati sectiei de copii a spitalului local, unde Rean a petrecut o saptamana si jumatate in 2010, din cauza unei infectii la piele.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.