Un băiat de 5 ani și-a ucis fratele geamăn cu un cuțit. Cei doi se luptau în joacă

Author: Laura Macovei
Actualizat: 20 nov 2023, 17:03

Un băiat de 5 ani și-a ucis fratele geamăn cu un cuțit. Cei doi se luptau în joacă

Sursa: PixaBay

O crimă șocantă a avut loc în California, SUA, după ce un băiețel în vârstă de 5 ani și-a înjunghiat mortal fratele geamăn, în timp ce se jucau.

Caz cutremurător în SUA, unde o crimă a fost comisă de un băiețel în vârstă de 5 ani chiar asupra fratelui său geamăn.

Potrivit The Guardian,  cei doi frați se luptau în joacă, moment în care unul dintre aceștia a luat un cuțit și l-a înjunghiat mortal pe fratele său.

Un băiat de 5 ani și-a înjunghiat mortal fratele geamăn în timp ce se jucau

Tragedia a avut loc în California, iar băiatul de 5 ani care și-a înjunghiat mortal fratele geamăn săptămâna trecută nu va fi acuzat de crimă, spun autoritățile.

Cei doi se luptau în joacă, iar unul dintre aceștia a luat un cuțit mic de bucătărie și și-a înjunghiat fratele. Acesta a ajuns în stare gravă la spital, acolo unde medicii au constatat decesul. 

Citește și: Ce apare în certificatul de deces al actorului din serialul ”Friends”. Documentul scoate la iveală cauza morții lui Matthew Perry

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Copilul de 5 ani nu va fi acuzat de crimă

Biroul șerifului din Santa Cruz a anunțat faptul că autoritățile nu îl vor acuza pe copil de crimă. 

Legea din California spune că vârsta, intenția criminală și discernământul sunt factori necesari pentru a acuza un copil pentru o crimă. În baza anchetei am stabilit că în acest caz nu există niciun indiciu de neglijență sau activitate criminală a vreunei alte părți”, se arată în postarea de pe Facebook a biroului șerifului din Santa Cruz.

Autoritățile au transmis condoleanțe familiei și celor apropiați.

„Suntem triști pentru familia acestor doi copii și le respectăm durerea ”, se mai scrie în mesaj. 

Citește și: ”Mi se pare foarte ciudat” Un polițist din Ilfov, înjunghiat de un adolescent cu probleme psihice, după ce fusese chemat de familie pentru a-l calma pe băiat

În urma acestui caz, ies la iveală mai multe detalii despre legile care se aplică în statele americane în cazul unei astfel de crime.

Se pare că nu toate statele din SUA au aceleași politici în ceea ce privește vârsta minimă de răspundere penală. Spre exemplu, în California se ține cont de ilegalitatea și intenția criminală, în acest caz ea fiind una neintenționată.

Astfel, în California, copiii care nu au împlinit încă vârsta de 14 ani nu pot fi puși sub acuzare pentru fapte penale, doar dacă „în momentul comiterii faptei cunoșteau nelegalitatea”, se arată în codul penal al statului.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.