„Un băiat foarte bun” Sorin, bărbatul atacat cu maceta la petrecerea din Padina, a murit la doar câteva zile înainte de ziua sa de naștere

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 feb 2024, 12:46

„Un băiat foarte bun” Sorin, bărbatul atacat cu maceta la petrecerea din Padina, a murit la doar câteva zile înainte de ziua sa de naștere

În urma tragediei de la un hotel de lux din Padina, agentul de pază Sorin Anghel, zis Sârbu, a fost atacat cu o macetă de către cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, membri ai clanului Fabian din Capitală.

Petrecerea de la hotelul respectiv îi găzduia și pe Alex Velea cu soția sa, precum și pe cântăreața Alina Eremia. Antonia, care a asistat la scenele de groază, a fost profund afectată de întâmplările tragice. În urma atacului sângeros, anchetatorii s-au întors la locul crimei pentru a căuta arma, iar cei trei agresori au fost arestați.

Marin Laurențiu, cunoscut ca Solomon, cel care pare să fi inițiat atacul cu maceta, a fost primul care a ieșit din mașina poliției.

Alături de el, frații săi mai mici, George Armando și Louis Justin, ambii în vârstă de 19 ani, au fost implicați în acest act de violență fără precedent.

Sorin urma să își sărbătorească ziua de naștere

Conform raportului preliminar al legiștilor, agentul de pază a fost lovit de suspecți cu maceta de șase ori, pierzând mult sânge și decedând înainte ca ambulanța să ajungă la locul tragediei.

După atac, cei trei agresori au încercat să fugă, dar au fost opriți de polițiști pe drumul spre Sinaia, având hainele pline de sângele victimei. În mașină, s-a găsit un pistol, dar maceta nu a fost găsită.

Tragedia a lăsat un gol imens în familia și comunitatea celui decedat, iar rudele, care se pregăteau să-l aniverseze pe bărbat peste 4 zile, se pregătesc acum pentru înmormântare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Cine sunt cei trei suspecți în cazul crimei de la Padina. Mama lor ar fi o cunoscută vrăjitoare din România

Am rămas şocaţi de cele întâmplate. Era un băiat extraordinar, un familist nemaipomenit, îşi creştea cu atâtea dragoste cei doi copii,” „ Un băiat foarte bun, foarte cuminte. Nu ştiu de ce nu a sărit nimeni să-l ajute”, au transmis apropiați ai bărbatului ucis.

Ce au descoperit medicii legiști în urma autopsiei în cazul lui Sorin Anghel

Sorin Anghel a avut parte de o moarte cruntă. Bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori, după ce a încercat să-și apere soția de presupușii atacatori.

Conform autopsiei efectuate de către medicii legiști, Sorin Anghel a fost înțepat de șase ori, dintre care patru în regiunea capului și două în partea din spate a corpului.

Citește și: Primele declarații oficiale făcute de Alina Eremia și Alex Velea după incidentul din Padina. Cum a explicat artistul legătura cu victima și agresorii

Aceste leziuni au avut consecințe fatale, rănile fiind incompatibile cu viața.