‘’Un baiat mi-a spus: Hai sa sarbatorim! Am spus cu ce? Cu heroina!... Am ajuns la 50 de kilograme, imi faceam nevoile pe maine, atunci mi-au cazut unghiile…’’ Povestea cutremuratoare a unui tanar captiv in lumea drogurilor

Autor: Elena Padure
Actualizat: 26 iul 2022, 03:10
Catalin Niculae a fost dependent de droguri timp de 16 ani

Emisiunea În oglindă, moderată de Mihai Ghiță, aduce în prim plan povestea lui Cătălin Niculae, care s-a confruntat cu dependența de droguri

Ediția de luni, 14 iunie, a emisiunii „În oglindă”, l-a avut ca protagonist pe Cătălin Niculae, un bărbat care s-a confruntat cu o gravă dependență de droguri, care i-a distrus viața. 

Drama lui Cătălin Niculae, dependent de droguri timp de 16 ani  

Cătălin Niculae a fost dependent de droguri timp de 16 ani. În cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, bărbatul a rememorat acea perioadă din viața sa, cu regret și durere.

În momentele în care era încă prins în dependență Cătălin nu conștientiza sau, mai bine spus, nu îi păsa de durerea pe care o provoacă celor din jur. 

Bărbatul provine dintr-o familie bună, și afirmă că nu i-a lipsit nimic în copilărie, ba chiar a fost răsfățat. Mai mult decât atât, el a fost olimpic în școală, însă dorința de a fi în centrul atenției l-au împins în anturaje nefericite.

În adolescența realizase că poate obține mult mai multă atenție din teribilism și comportamente periculoase, decât fiind un exemplu bun.

„De micuț am încercat, prin mijloacele mele proprii să obțin atenție, să obțin diverse beneficii. Și astfel am început să fur. Prima dată din buzunarele părinților, ale bunicii, apoi am început să lipsesc de la școală. În '87-'88-'89, înainte de Revoluție, făceam diverse mici furtișaguri, care îmi aduceau pe moment un folos.

Aveam atunci în jur de 10-13 ani. În perioada aceea au început problemele în viața mea. Am spart școala în care eu învățam, am luat toate cărțile din bibliotecă și în spatele blocului le-am dat foc ” a dezvăluit Cătălin Nicolae. 

Drama lui Cătălin nu este, sub nicio formă, una excepțională. Deși mulți dintre noi nu avem contact cu astfel de experiențe de viață, asta nu înseamnă ele nu există.

Multe familii din România au fost, și continuă să fie, sfâșiate de abuzul de substanțe ilegale. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Mă durea fiecare oscior din corp și știam că dacă merg să-mi fac doza, mă liniștesc.” 

a mărturisit Cătălin.

Povestea cutremurătoare a lui Cătălin Nicolae poate fi urmărită integral, mai jos, pe Youtube.

Citeste si: Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, suspect de proxenetism și trafic de droguri. Fetele erau erau obligate să practice prostituţia

Citeste si: Fulgy, mărturisiri cutremurătoare, după ce a fost prins de poliție, drogat la volan: „Mi-am dorit să nu mor”

 


Dana Roba încă așteaptă să închidă definitiv capitolul cu fostul său soț, Daniel Balaciu. Până atunci, „amintirile” se mai numără doar în bani.