„Un băiat tot așa, foarte timid, ca și mine”. Kira Hagi vorbește, cu zâmbetul pe buze, despre cel care i-a furat inima

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 ian 2023, 11:54

Momentan, Kira Hagi se concentrează asupra carierei sale, deoarece încearcă să facă parte din cât mai multe proiecte

Sursa: Instagram

Kira Hagi se bucură de o carieră de succes din punct de vedere profesional. Din ce în ce mai mulți producători de film o caută, iar aceasta își urmează pasiunea cu mare mândrie, dar, momentan, încă nu are timp pentru un iubit.

Kira Hagi este, în acest moment, singură. Aceasta nu și-a oficializat nicio relație, dar vorbește cu bucurie despre momentul în care s-a îndrăgostit pentru prima oară.

Cum era băiatul de care Kira Hagi s-a îndrăgostit prima oară

În cadrul unui podcast, Kira Hagi a vorbit deschis despre prima sa iubire. Băiatul respectiv a intrat în viața ei atunci când ea avea aproximativ 13 ani și a fost plăcut impresionată de el, mai ales pentru că semănau foarte mult.

Momentan, Kira Hagi se concentrează asupra carierei sale, deoarece încearcă să facă parte din cât mai multe proiecte. Nu poate sta departe de scenă sau de platourile de filmare, iar timpul pe care trebuie să îl acorde acestei pasiuni este extrem de mare.

„Prima dragoste a fost atunci când eram destul de mică, aveam 12, 13 ani. Era un băiat tot așa, foarte timid, ca și mine.

Doi timizi. Avea un simț al umorului extraordinar, ceea ce eu apreciez la fiecare om, pentru că mi se pare că este un atu să ai simțul umorului, mai ales în dragoste”,
a povestit Kira Hagi.

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan se pregătesc de nuntă, la scurt timp după zvonurile apărute despre sarcină?! Detaliul care i-a dat de gol: ”Abia aștept nunta”

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan se pregătesc de nuntă, la scurt timp după zvonurile apărute despre sarcină?! Detaliul care i-a dat de gol: ”Abia aștept nunta”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kira Hagi vrea să devină scriitoare

Pasiunea ei pentru artă este mult mai mare decât pare, motiv pentru care Kira Hagi vrea să treacă la următorul nivel. Aceasta își dorește să devină scriitoare, deoarece consideră că are despre ce să scrie.

Cu toate acestea, Kira nu crede că ar scrie despre momentele persoanele, pentru ca toată lumea să le afle, dar s-ar axa mai mult pe pasiunea ei pentru film și pentru teatru.

De asemenea, Kira Hagi are niște principii foarte bine implementate, la care nu renunță, așa că nici nu ar implica alte persoane cunoscute în cartea ei, deoarece, așa cum își respectă propria intimitate, așa o respectă și pe a altora.

Actrița știe că ar avea nevoie de aprobarea lor pentru a-i implica pe ceilalți în carte, așa că, dacă ar fi să scrie un roman despre viața ei, ar fi doar despre ea și despre viața ei, fără a implica pe nimeni altcineva.

Citește și: Marcela Fota a reușit să-și cumpere bolidul de lux pe care soțul i l-a promis înainte să se stingă din viață: „Știu că soțul meu se uită” Artista se plimbă acum la volanul unei mașini de sute de mii de euro

Recent, Kira Hagi a încheiat filmările pentru o peliculă despre viața și relațiile compozitorului George Enescu. Aceasta a mai avut, de asemenea, șansa de a da viață lui Alice Cantacuzino și este extrem de încântată de rezultatul final.

Fanii ei din mediul online au felicitat-o pentru naturalețea de care dă dovadă, pentru că stă departe de scandal, dar și pentru drumul pe care a ales să îl urmeze.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.