Un baietel de 15 ani a venit la spital cu burta umflata urland de durere. Medicii l-au bagat in sala de operatie, insa nu se asteptau sa gaseasca asa ceva in el! "E ca in filmele de groaza!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 19 sep 2020, 06:40

Cazul de mai jos a socat medicii unui spital din Malaezia, care spun ca nu au mai vazut asa ceva in toata cariera lor.

Totul a inceput dupa ce Mohd Zul Shahril Saidin, un tanar in varsta de 15 ani, a venit la spital cu abdomenul umflat, acuzand dureri puternice de burta.

Dupa primele teste medicii nu au reusit sa isi dea seama ce are, iar dat fiind ca starea lui nu se imbunatatea, au hotarat sa il bage in sala de operatie.

Cand i-au deschis abdomenul au avut un soc: tanarul avea ceea ce se numeste fetus in fetus, o malformatie extrem de rara, din cauza careia practic propriul frate geaman s-a dezvoltat in interiorul corpului sau.



Din fericire, dupa o interventie lunga si complicata, baiatul este acum in afara oricarui pericol.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.