Un baietel si mama lui au fost spulberati pe trecerea de pietoni de o basculanta. Cu toate astea, Dumnezeu si-a facut mila de micut

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 sep 2020, 16:20

E adevarat miracol, nimeni n-ar fi crezut ca cineva poate supravietui unui asemenea accident.

Imaginile socante au fost surprinse in urma cu trei luni, atunci cand Silviu si mama sa au fost loviti in plin de o basculanta pe treecera de pietoni. Femeia s-a stins iar  baiatul ei ajuns mai mult mort decat viu la spital, dar a supravietuit ca prin minune.

Copilul a aflat abia acum ca mama il vegheaza din cer, si asta ii da putere. Disperat, tatal se sprijina pe umarul lui, firav, iar baietelul plange in bratele celui care acum ii este si mama si tata.

S-a rugat in fiecare zi ca Dumnezeu sa ii tina fiul in viata, iar medicii, la randul sau, au reusit sa-l puna pe picioare. Chiar daca sirul operatiilor nu s-a incheiat, baietelul se reface incredibil.

Chirurgi, ortopezi, neurologi, specialisti in chirurgie plastica, psihologi si asistente, cu totii s-au straduit sa-l salveze, iar eforturile lor n-au fost in zadar. Silviu a reinvatat sa zambeasca si abia asteapta sa ajunga acasa, chiar daca stie ca mai are inca un hop de trecut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tatal lui se gandeste cu infrigurare insa la ziua in care il va aduce acasa.