Un bărbat a atacat cu un cuțit mai mulți oameni, în plină stradă! Unde s-a petrecut totul

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 mai 2024, 23:13

Un bărbat a atacat cu un cuțit mai mulți oameni, în plină stradă! Unde s-a petrecut totul

Sursa: Pixabay

Un bărbat înarmat cu un cuţit a rănit la întâmplare mai mulţi trecători în oraşul Zofingen, în nordul Elveţiei.

Incidentul s-a petrecut miercuri după amiază, informează AFP, preluat de Agerpres.

În amiaza mare, când oamenii se plimbau liniștiți, un bărbat înarmat cu un cuțit a rănit mai multe persoane înainte de a fi arestat de autorități. Identitatea atacatorului și motivul acțiunilor sale rămân necunoscute, iar poliția nu a oferit încă detalii despre numărul exact al răniților.

Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat la întâmplare mai multe persoane

Incidentul a început în gara orașului, care are o populație de aproximativ 12.000 de locuitori și este situat la circa 60 de kilometri sud de Basel și la aceeași distanță vest de Zurich. Bărbatul a atacat primul trecător în gara localității și i-a provocat răni grave. 

După acest prim atac, agresorul și-a continuat acțiunile violente și a înjunghiat aleatoriu mai multe alte persoane în diverse locuri din oraș. 

Citește și: Au fugit după el şi l-au ucis! Declarații cutremurătoare ale fiicei bărbatului omorât în bătaie, în Crângași: „L-au prins în mijlocul străzii şi..”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Oamenii au fugit panicați din calea atacatorului. 

Atacatorul s-a baricadat într-o casă

Ulterior, bărbatul s-a baricadat într-o casă, punând forțele de ordine într-o situație deosebit de delicată. După aproximativ două ore, o echipă specializată de negociatori a reușit să ia contact cu el, ceea ce a dus la arestarea sa fără alte incidente majore.

Conform informațiilor oferite de poliție, atacatorul a suferit și el răni în timpul operațiunii de arestare.

Citește și: Un bărbat a fost găsit decedat în curtea fraților Fabian, la scurt timp de la plasarea în arest la domiciliu: „Un bărbat care a fost la petrecere”

Autoritățile continuă să investigheze motivele din spatele acestui atac violent și să strângă informații suplimentare despre atacator.