Un bărbat a căzut 14 metri în gol într-un siloz pentru cereale, printr-o deschizătură foarte îngustă. Spre mirarea tuturor, a scăpat cu viață

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 feb 2023, 23:53

Bărbatul a scapăt cu viață ca prin minune

Sursa: PixaBay

Misiune de salvare impresionantă în apropiere de Arad, după ce un bărbat a căzut 14 metri în gol. Pompierii chemaţi în ajutor au reuşit să îl scoată cu ajutorul unui scripete. Norocul lui a fost că a căzut pe un strat gros de grâne, altfel ar fi murit.

Potrivit ISU Arad, un bărbat a căzut, vineri, într-un siloz de depozitare a cerealelor, în orașul arădean Sântana. Pompierii au intervenit pentru salvarea victimei.

Victima a căzut pe cereale, într-un siloz de depozitare.  „Echipajele au ajuns la locul intervenției. Victima este în viață, conștientă. A căzut printr-un canal de aproximativ 60cm/60cm în interiorul silozului, de la aproximativ 14 metri”,  informează sursa citată.

A căzut 14 metri în gol într-un siloz de cereale

Operațiunea de scoatere a victimei a fost destul de dificilă, realizată prin "troliere", bărbatul fiind imobilizat pe "targa lopată".

Pentru extragerea victimei s-a folosit o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime S42.

  „În acest moment victima este sus pe siloz. După evaluarea medicală făcută de către medicul de pe ambulanţa SMURD TIM, aceasta va fi coborâtă cu ajutorul autospecialei S42 la sol”, a informat ISU Arad, în timpul operaţiunii de salvare.Bărbatul

a fost coborât și preluat de către medici. Este în viață și conștientă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Sprijinim Turcia! Pe măsură ce orele trec, numărul victimelor crește iar criza umanitară se adâncește. Ajutorul vostru, oricât de mic, se va face simțit într-o mare de suferință

Două persoane, printre care și un copil, au murit în urma unui atac terorist în Ierusalim! Unde a avut loc incidentul

AFP a declarat că, în acest atac terorist, un copil în vârstă de opt ani și un tânăr de 20 de ani au murit.

În atac au fost rănite și alte cinci persoane, dintre care două se află în stare gravă.

Tragedia a avut loc la Ramot, un cartier de colonişti evrei din Ierusalimul de Est. La locul tragediei s-a deplasat un elicopter pentru supravegherea intervenţiei poliţiei şi a echipelor de salvare.

Un purtător de cuvânt al poliției israeliene a declarat că avem de-a face cu un  „atentat terorist cu o maşină-berbec”, precizând și că  „suspectul a fost neutralizat”.

Citește și: Două persoane, printre care și un copil, au murit în urma unui atac terorist în Ierusalim! Unde a avut loc incidentul

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?