Un bărbat a condus 160 de kilometri, după ce și-a uitat soția în mijlocul pustietății. Aceasta a mers singură 20 de kilometri pe jos

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 ian 2023, 16:07

Un bărbat s-a urcat în mașină, a plecat, dar a uitat că și soția lui mai era cu el. Aceasta a fost nevoită că ceară ajutorul autorităților și, până să ajungă la ele, a trebuit să meargă pe jos 20 de kilometri.

Un bărbat și-a uitat soția în mijlocul pustietății și a condus 160 de kilometri, timp în care aceasta a mers pe jos 20 de kilometri.

Un bărbat și-a uitat soția în mijlocul pustietății și a condus 160 de kilometri fără ea

După ce a fost uitată de soț, femeia thailandeză a fost nevoită să parcurgă mai mulți kilometri singură, deoarece nu avea nici bani la ea și nici telefonul mobil.

Cei doi soți au luat decizia de a petrece Revelionul împreună cu familia ei și au plecat la drum încă de dimineață. După mai mulți kilometri, aceștia au decis să facă o oprire scurtă, un popas. Femeia a spus, ulterior, că merge la toaletă, iar bărbatul, când a plecat, nu și-a dat seama că soția lui nu mai este cu el.

Citește și: O fată de 16 ani din Bacău a murit, după ce și-a turnat benzină pe corp. Trupul carbonizat a fost găsit de tatăl său

Bărbatul a condus liniștit, deoarece avea impresia că aceasta doarme pe bancheta din spate. În tot acest timp, femeia a mers singură, pe jos, 20 de kilometri, până a ajuns în cea mai apropiată provincie.

Nimeni nu știa numărul de telefon al soțului, așa că situația s-a complicat și mai mult. După câteva ore bune, autoritățile au reușit să ia legătura cu soțul femeii, iar acesta s-a întors imediat după ea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Un bărbat a stat cu cadavrul soției în casă timp de 21 de ani

Un bărbat din Thailanda nu a putut să treacă peste faptul că soția lui nu mai trăiește, așa că, după decesul ei, i-a ținut cadavrul în casă timp de 21 de ani, deși avea de gând să îl țină până când și el se va stinge din viață.

Femeia a murit din cauza unui anevrism cerebral, trupul neînsuflețit i-a fost dus la Wat Chonpratarn Rangsarit din Nonthaburi, pentru efectuarea ritualurilor budiste. Deși trebuia să îi incinereze trupul, bărbatul nu a făcut acest lucru.

Citește și: Cine sunt Alexandra și Robert, două dintre cele patru victime ale accidentului din Bistrița. Mașina pe care o conducea tânărul a intrat într-un autocar cu 37 de pasageri

Bărbatul i-a depus cadavrul într-un sicriu și l-a depus în casa în care locuiau împreună. După 21 de ani, timp în care acesta îi povestea tot ceea ce făcea în fiecare zi, ca și când femeia decedată încă îl auzea, a decis să îi facă o înmormântare.

Așadar, acesta a mers la o fundație, a povestit cele întâmplate și a cerut ajutor, pentru ca soția lui să poată fi înmormântată așa cum se cuvine.

Conform membrilor fundației, trupul era „în stare de putrefacție”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.