Un barbat a facut mai multe crestaturi pe burta unei balene moarte la mal. E incredibil ce s-a intamplat la scurt timp cu corpul mamiferului!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 01:45

Balenele sunt unele din cele mai uimitoare creaturi de pe Pamant. Dar din pacate, ca mai toate fiintele ajung si ele la batranete si apoi mor.

Cand o balena moare, carcasa ei e devorata de alte creaturi ale oceanului si se recicleaza in ecosistem. Insa, cand o balena esueaza si moare pe uscat, carcasa ei reprezinta un pericol pentru mediul inconjurator.

O solutie este ca balena sa fie despicata si taiata in bucati mai mici si transportata in alta parte. Cand despici o balena, in schimb, in burta ei sunt acumulate gaze si cand toate ies prin crapatura facuta...e

ireal ce se petrece! Urmareste imaginile de mai jos si vezi totul!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.