Un bărbat a fost găsit decedat în curtea fraților Fabian, la scurt timp de la plasarea în arest la domiciliu: „Un bărbat care a fost la petrecere”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 14 mai 2024, 15:00

Un bărbat a fost găsit mort în curtea vrăjitoarei Sidonia

Sursa: Facebook

O adevărată tragedie a avut loc, noaptea trecută, acasă la vrăjitoarea Sidonia, la scurt timp de la plasarea în arest la domiciliu a fraților Fabian.

După ce magistrații au decis plasarea în arest la domiciliu a fraților Fabian, aceștia au fost așteptați acasă cu mare fast. Mama lor, cunoscuta vrăjitoare Sidonia, a pus la cale o adevărată petrecere în cinstea fiilor săi. Cu toate acestea, un nou necaz s-a abătut asupra fraților Fabian, după ce un angajat de-al lor a fost găsit fără suflare, potrivit informațiilor furnizate de Realitatea.net.

Un bărbat a fost găsit mort în curtea vrăjitoarei Sidonia după eliberarea fraților Fabian

Potrivit informațiilor furnizate de sursa menționată anterior, un bărbat a fost descoperit mort în curtea vrăjitoarei Sidonia, din Sectorul 5 al Capitalei. Decesul ar fi survenit în această dimineață, iar corpul neînsuflețit a fost găsit de unul dintre cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia.

Citește și: Frații Fabian, autorii crimei de la Padina, au fost eliberați din arest. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Ploiești

Conform unor surse citate de Realitatea PLUS, bărbatul decedat era responsabil de întreținerea curții și locuia într-o anexă situată pe proprietatea de lux a fraților Fabian. Descoperirea tragică a fost făcută în această dimineață de unul dintre fiii vrăjitoarei Sidonia. Potrivit sursei menționate anterior, se pare că bărbatul și-a pierdut viața din motive medicale și nu există suspiciuni de crimă.

„A făcut infarct, comă alcoolică un bărbat care a fost la petrecere”, a

mărturisit unul dintre membrii clanului Fabian, potrivit Realitatea.net.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Frații Fabian au sărbătorit cu fast ieșirea din arest

Potrivit  Realitatea.netfrații Fabian, cei trei bărbați acuzați de omor, în urma atacului cu cuțitele asupra unui alt bărbat în cadrul unei petreceri cu vedete de la Padina, în luna februarie, vor fi supuși cercetării în arest la domiciliu conform deciziei Curții de Apel Ploiești.

Decizia judecătorilor din Prahova de a permite cercetarea celor trei inculpați în arest la domiciliu a fost motivată de evaluarea lor asupra nivelului de pericol social pe care aceștia îl reprezintă, notează sursa menționată anterior.

Citește și: „Dumnezeu poate a ales”. Mama suspecților în cazul crimei de la Padina știa că Sorin Anghel își va pierde viața. Ce spune faimoasa clarvăzătoare despre noaptea tragediei

După ce au petrecut luni de zile în detenție preventivă începând din jumătatea lunii februarie, pentru frații Fabian momentul eliberării lor a fost deosebit de important. Cei trei au fost întâmpinați de rude, care i-au așteptat cu sticle de șampanie, notează spynews. George Armando, Laurențiu și Louis-Justin și-au îmbrățișat cu drag cei apropiați, iar momentul a fost imortalizat și distribuit pe platforma TikTok.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?