Un bărbat a fost surprins în Eforie nord, la plajă, într-un sac de plastic! Imaginile neobișnuite au atras atenția tuturor

Autor: Diana Ghita

El este bărbatul care a făcut plajă într-un sac de plastic

Sursa: Facebook Salvamar Eforie Nord

Pe plaja din Eforie Nord, turiștii au fost martorii unei scene neobișnuite care a generat numeroase reacții și discuții. Un bărbat învelit într-un sac de celofan a captat atenția celor din jur.

Inițial, cei de pe plaja din Eforie Nord au crezut că bărbatul învelit într-un sac de plastic încerca să se protejeze de COVID-19. Însă după ce au aflat adevăratul motiv, oamenii au fost cu adevărat surprinși. Bărbatul ar fi urmat niște recomandări pentru reumatism.

Cum au reacționat oamenii când au aflat de ce bărbatul făcea plajă într-un sac de plastic

Curiozitatea a crescut rapid, iar salvamarii s-au apropiat de bărbat pentru a clarifica situația. Ei au întrebat o femeie aflată în apropierea sa ce se întâmplă, iar explicația oferită a fost cu totul surprinzătoare și impresionantă.

„Face saună pentru că el are un pic de artrită reumatoidă şi i-a explicat un medic că dacă stă la căldură, aşa, îi e bine. Şi se simte extraordinar de bine”,

a explicat femeia, potrivit Antena3 CNN.

Bărbatul, aflat în tratament pentru artrită reumatoidă, folosea sacul de celofan pentru a crea un efect de saună, conform recomandării medicului său. Acest tratament ingenios îi oferea o ameliorare semnificativă a simptomelor bolii și contribuia la starea lui de bine.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare în plin sezon estival în stațiunile de la noi! Unde se găsesc prețuri de 180 de lei pe noapte

Această metodă neconvențională a atras rapid admirația turiștilor de pe plajă, care l-au felicitat pentru ingeniozitatea și determinarea de a-și ameliora suferința. Bărbatul a explicat că efectul de saună ajută la reducerea durerilor și rigidității articulare, simptome frecvente ale artritei reumatoide.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

„E unicat! Bravo, sunteţi deosebit!”,  a spus un turist de pe plaja din Eforie Nord, conform sursei citate.

Ce spun medicii despre metoda practicată de bărbatul de pe plaja din Eforie Nord

Cazul bărbatului de pe plaja din Eforie Nord demonstrează importanța adaptării și găsirii unor metode ingenioase pentru gestionarea bolilor cronice. Acest episod a oferit și o lecție valoroasă despre modul în care niște metode neconvenționale pot face o diferență semnificativă în calitatea vieții unei persoane.

În acest sens, medicul reumatolog Ionuț Badea a explicat legătura dintre reumatism și tratamentele bazate pe căldură. El a subliniat că artrita reumatoidă, o afecțiune autoimună care afectează articulațiile, poate fi ameliorată prin expunerea la căldură. Aceasta contribuie la reducerea inflamației și la îmbunătățirea mobilității articulare.

Citește și: Premiera in lumea medicala! Primul tratament care trateaza reumatismul definitiv, acum si in Romania!

„Reumatismul este un termen general, care acoperă multe patologii, peste 200. Cred că în populaţia generală, reumatismul este considerat ca o durere articulară, iar cele mai frecvente dureri articulare sunt asociate artrozei sau bolilor inflamatorii ori autoimune, precum poliartrita reumatoidă, spondilita anchilozantă, artrita psoriazică, lupusul”,  a explicat dr. Badea, pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Facebook Salvamar Eforie Nord

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.