Un bărbat a fost ucis de iubita sa cu o prăjitură otrăvită. Vecinii au alertat autoritățile

Autor: Andrei Costanda

Cuplul a fost fotografiat sărutându-se într-un lift, cu câteva zile înainte ca Luiz Ormond să fie găsit mort.

Sursa: Mirror

Un bărbat din Rio de Janeiro a fost găsit mort după ce a consumat un desert făcut de iubita sa, care se pare că era plin de droguri. Poliția investighează cazul bizar și cutremurător.

Într-un caz șocant care a zguduit comunitatea din Rio de Janeiro, un bărbat a fost găsit mort în locuința sa, după ce a consumat un desert făcut de iubita sa. Luiz Ormond a fost descoperit într-o stare avansată de descompunere, după ce vecinii au alertat poliția din cauza mirosului insuportabil ce emana din apartamentul său.

Ultimele înregistrări cu bărbatul în viață

Camerele de supraveghere din liftul clădirii au surprins ultimele momente tandre dintre Luiz și iubita sa, Júlia Cathermol, care părea să aducă un desert tradițional brazilian numit brigadeiros.

Poliția crede că acest desert a fost contaminat cu substanțe toxice.

Conform rapoartelor, autopsia nu a putut stabili cauza exactă a morții lui Luiz, dar în tractul său digestiv au fost găsite urme de ciocolată. Investigând mai departe, poliția a descoperit că Júlia nu a acționat singură. Un alt bărbat, Suyany Breschak, ar fi fost complicea ei, iar acesta a fost arestat. În timpul interogatoriului, Suyany a mărturisit că Júlia a folosit 50 de tablete zdrobite de morfină pentru a otrăvi desertul, pe care le-a cumpărat de la o farmacie cu nouă zile înainte de incident.

Citește și: Cine este românul care a încasat un milion de euro după ce Real Madrid a câștigat finala Ligii Campionilor

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce se întâmplă cu Florin Piersic la scurt timp după externare. Medicii au făcut anunțul cu privire la starea de sănătate a marelui actor

Iubita sa nu prezintă remușcări

Trupul lui Luiz a fost găsit pe podeaua apartamentului său, cu mai multe ventilatoare îndreptate spre o fereastră larg deschisă, indicând o încercare de a diminua mirosul cadavrului în descompunere. Poliția bănuiește că Júlia a rămas în apartament cu cadavrul timp de trei-patru zile, ducând o viață aparent normală. Portarul blocului a declarat că Luiz părea a fi sub influența unor medicamente sau droguri în ultimele zile de viață, iar Júlia a fost văzută foarte nervoasă, susținând că iubitul ei este bolnav și se află în pat.

Autoritățile au descris cazul drept „aberant” și au subliniat răceala extremă cu care Júlia a acționat.

„Este un caz aberant pentru că arată o răceală extremă. Ea ar fi stat în apartamentul victimei, cu cadavrul, în jur de trei-patru zile. Acolo ar fi dormit lângă cadavru, s-ar fi hrănit, ba chiar ar fi coborât la sală, s-ar fi antrenat, s-ar fi întors în apartamentul unde se afla cadavrul”, au declarat reprezentanții poliției.

Investigația continuă, iar autoritățile caută să afle motivele din spatele acestui gest șocant. Incidentul a stârnit o mare indignare și tristețe în comunitatea locală, mulți întrebându-se cum a fost posibil ca un asemenea act de cruzime să se întâmple fără a fi observat de cei din jur. Oamenii se roagă acum pentru justiție și speră ca vinovații să fie pedepsiți conform legii.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?