Un bărbat a găsit în cont 6 milioane de euro în loc de 60.000. Ce a făcut cu banii

Autor: Alina Petre
Actualizat: 20 iun 2023, 04:30

Un bărbat a găsit în cont 6 milioane de euro

Un bărbat a găsit în cont 6 milioane de euro în loc de 60.000. Ce a făcut acesta cu banii

Un bărbat din Noua Zeelandă a făcut împrumut la bancă, iar în momentul în care și-a verificat contul a văzut că a primit 6 milioane de euro în loc de 60.000.

Citeste si: O tânără a găsit 10.000 de lei pe stradă şi i-a păstrat. Ai cui erau banii și ce a urmat

Un bărbat a găsit în cont 6 milioane de euro în loc de 60.000

Un bărbatul din Noua Zeelandă a făcut o solicitare de împrumut la bancă pentru suma de 60.000 de euro pentru a-și finanța benzinăria, s-a trezit în cont cu 6.000.000 de euro.

Eroarea a fost depistată după câteva luni, iar el și iubita lui au decis să se bucure de bani. Aceștia au profitat din plin și au ieșit la o cină la un restaurant scump în următoarea zi pentru a sărbători câștigul.

Însă au luat o hotărâre greșită și au decis să fugă din Noua Zeelandă și să se bucure de bani. După ce cei doi au transferat banii în mai multe conturi, și-au abandonat toate lucrurile și au plecat în lume, cazându-se la hoteluri de lux. Mai mult decât atât, cuplul și-a petrecut timpul prin cazinouri, în Macao.

Abia după câteva luni banca a depistat și au urmărit tranzacțiile efectuate de bărbat.

Banca a făcut demersuri pentru prinderea celor doi, lucru care s-a întâmplat după doi ani. Între timp, cuplul a cheltuit aproximativ două treimi din sumă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bărbatul a fost condamnat la 16 luni de închisoare, iar iubita sa la opt.

Femeia a declarat că nu știa care era proveniența banilor, fiindcă iubitul ei i-a spus că a câștigat la loterie.

O tânără a găsit 10.000 de lei pe stradă şi i-a păstrat

O tânără din Botoşani  a gasit, luni, o sumă de 10.000

de lei în zona Pieţei Centrale din municipiul Botoşani.

Tânăra este acum cercetată penal pentru că nu a predat banii autorităților, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Banii aparţineau unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Coţuşca, căruia i-au căzut din mapa în care îi păstra.

"Din cercetări, a rezultat faptul că aceasta, la data de 17 septembrie 2022, în timp ce se afla în zona Pieţei Centrale a observat, pe sol, lângă un autoturism, mai multe bancnote, pe care şi le-a

însuşit pe nedrept. Banii aparţineau unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Coţuşca, căruia i-au căzut din mapa în care îi păstra", a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Tânăra a restituit integral suma bărbatului care i-a pierdut, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de însuşire a bunului găsit.

Citeste si: Gestul făcut de tânăra din Târgu Mureș care ar fi fugit cu banii dintr-un bancomat. Aceasta ar fi furat aproximativ 22.000 de lei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.