Un bărbat a încercat să își bată soția cu ranga, dar aceasta l-a înjunghiat mortal. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 iun 2023, 00:25

Un bărbat din Iași, în vârstă de 64 de ani, a murit, după ce a fost înjunghiat de soția sa.

Sursa: codlea-info.ro

Un bărbat din Iași, în vârstă de 64 de ani, a murit, după ce a fost înjunghiat de soția sa. Aceasta încerca să se apere, deoarece bărbatul voia să o bată cu o rangă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Un bărbat și-a pierdut viața, după ce, în încercarea de a se apăra, soția l-a înjunghiat mortal. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul și-a pierdut cumpătul și a sărit să își bată nevasta, cu o rangă, în urma unor discuții mai aprinse pe care le-au avut.

Bărbat înjunghiat, pentru ca soția să scape cu viață

În decursul nopții de joi spre vineri, 8 spre 9 septembrie, un bărbat în vârstă de 64 de ani din Iași și-a pierdut viața, după ce soția lui l-a înjunghiat cu un cuțit.

Fiul celor doi a fost cel care a sunat la Poliție, după ce l-a găsit pe tatăl său, fără suflare. Bărbatul nu a putut fi readus la viață, deși i s-au efectuat manevrele de resuscitare cardio-respiratorii. Alături de echipajul de pe ambulanță, la fața locului a fost prezent și un echipaj de Poliție.

„La ora 01:35, a fost primită o solicitare pentru un pacient inconştient, înjunghiat de soţie, în satul Bărbăteşti din comuna Cucuteni.

Am trimis un echipaj cu o autospecială C2 de la Paşcani şi un altul cu o autospecială B2 de la Târgu Frumos.

La locul solicitării, au găsit un bărbat de 64 de ani, prezentând la nivelul regiunii precordiale o plagă prin înjunghierea cu un cuţit. Rana era de aproximativ 2 cm. Pacientul se afla în stop cardio-respirator. A fost înjunghiat de către soţie, aparent după consumul de alcool şi, pe fondul unui conflict verbal şi fizic, ar fi vrut să îşi lovească soţia cu o rangă, iar aceasta a încercat să se

apere”, a spus Diana Cimpoeșu, coordonatorul SMURD Iași, conform agerpres.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Amendă de 4.500 de lei și condamnare la închisoare pentru șoferi. Regula pe care nu trebuie, sub nicio formă, să o încalce

Un bărbat a fost reținut pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat soția

Un bărbat a fost reținut pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat soția de mai multe ori. Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost reținut de polițiștii din Botoșani, în urma incidentului sângeros care a avut loc ieri, 9 septembrie.

Femeia avea 43 de ani și a fost înjunghiată în timp ce se afla acasă. Conform Deliei Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, totul ar fi început de la mai mule discuții aprinse pe care cei doi soți le-au avut.

Bărbatul vinovat a fost identificat după puțin timp, în timp ce se afla pe o stradă a municipiului. Acesta a fost imobilizat și dus imediat la audieri.

Citeste si: Momentul în care o roată plină cu oameni se prăbușește într-un parc de distracții: cel puțin 16 victime- Video

Mai mult decât atât, potrivit aceleiași surse, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, susține agerpres.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.