Un bărbat a murit alături de câinele lui. Modul cumplit în care cei doi și-au găsit sfârșitul

Author: Lavinia Medrea

Modul cumplit în care cei doi și-au găsit sfârșitul

Sursa: Twitter @LocalToOssett/ @f_collieries

Un bărbat și câinele lui au murit împreună. Modul în care și-au găsit sfârșitul este cumplit.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, care era alpinist, din UK,  a căzut în gol  de la aproape 30 de metri. Alături de el se afla și câinele bărbatului, care a murit în același mod tragic.

Modul cumplit în care un bărbat și câinele lui și-au găsit sfârșitul

Bărbatul și câinele lui și-au pierdut viața din neatenție. Tragedia s-a întâmplat în momentul în care alpinistul își căra patrupedul pe munte cu o singură mână, iar în spate avea și un ghiozdan foarte greu.

Vântul a bătut cu putere și i-a aruncat în gol, de la 30 de metri, spun salvatorii.

Corpul fără viață al lui Kyle Sambrook a fost găsit în Glencoe, după trei zile de căutări. Bărbatul era din West Yorkshire și a fost găsit mort într-o râpă adâncă, după ce a călătorit în Highlands cu câinele său. Patrupedul a murit și el în urma tragediei.

Citește și: Încă un cutremur în Turcia, la trei săptămâni după tragedia care s-a soldat cu peste 50.000 de morți. Ce magnitudine a avut

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Familia bărbatului a fost informată de moartea lui Kyle și a avut parte de un șoc, relatează  Daily Mail.

Alpinistul a căzut într-o râpă adâncă de 30 de metri

Brian Bathurst, șeful adjunct al echipei de salvare montană și unul dintre cei patru salvatori care au găsit cadavrele  bărbatului și câinelul sâmbătă, a declarat: A căzut aproximativ 30 de metri în această râpă de pe partea de vest a dealului și credem că își ținea câinele cu o singură mână. Era o vreme îngrozitoare, cu vânt puternic în momentul căderii sale, și este posibil ca el să fi încercat să coboare de pe deal și să se fi rătăcit puțin.

Avea și un rucsac greu și locul unde a căzut este un teren foarte abrupt. Se pare că transportul câinelui, împreună cu toți ceilalți factori, ar fi putut fi o cauză majoră a accidentului”.

Citește și: O ambulanță care transporta un pacient s-a răsturnat, în București. Aceasta a fost lovită de un alt șofer neatent

Salvatorii s-au străduit șase ore pentru a transporta corpurile neînsuflețite de pe munte.

Bărbatul a condus până în zona în care a murit pentru a campa pe Buachaille Etive Mòr, care are o înălțime de 3.351 de metri. Peste 40 de salvatori au efectuat căutări în zonă vineri, iar căutările au fost reluate sâmbătă. „Nu am fi putut face mai mult, dar, evident, am sperat la un rezultat mai bun”, a spus salvatorul.

 

Taguri: