Un bărbat a murit, după ce a fost „înghițit” de motorul unui avion, care se afla în funcțiune

Author: Andreea Buinoschi

„Un raport preliminar este așteptat în două-trei săptămâni”, este precizat în declarație

Sursa: pexels

Un bărbat, angajat al personalului de la sol, a murit, după ce a fost „înghițit” de motorul unui avion. Incidentul a avut loc în Alabama, în urmă cu doar câteva zile.

Un bărbat din Alabama, care f ăcea parte din personalul de la sol, a murit, după ce a fost „înghițit” de motorul unui avion care se afla în funcțiune.

Un bărbat a murit, după ce a fost „înghițit” de motorul unui avion

Conform Consiliului Național pentru Siguranța Transporturilor, relatează Insider, bărbatul a fost „înghițit” de către motorul avionului.

Avionul, un Embraer 170 al companiei American Airlines, era parcat la poartă, în Aeroportul Regional Montgomery, având frână pusă. Agenția a declarat că o anchetă a fost deschisă în acest caz. „Un raport preliminar este așteptat în două-trei săptămâni”, este precizat în declarație.

Sâmbătă, 31 decembrie, Aeroportul Regional Montgomery a spus că accidentul s-a produs după amiază, în jurul orei 15:00 și că victima lucra pentru compania Piedmont Airlines, una dintre filialele grupului American Airlines.

Citește și: Cauza misterioasă a morții unui copil de doar 13 ani din Zalău. Părinții sunt cei care l-au găsit inconștient

„Suntem întristați să aflăm despre pierderea tragică a unui membru al echipei AA/Piedmont Airlines. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familie în aceste momente dificile”, a spus Eade A.Davis, directorul executiv al aeroportului.

„Ne concentrăm să ne asigurăm că toți cei implicați au sprijinul de care au nevoie în această perioadă dificilă”, a precizat compania American Airlines.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Un avion s-a prăbușit peste un cartier rezidențial în Medellin

Un avion la bordul căruia se aflau opt persoane s-a prăbușit peste un cartier rezidențial din orașul Medellin, Columbia.

În luna noiembrie, un avion de tip ”Piper” s-a prăbușit peste un cartier rezidențial, iar toate persoanele aflate la bord au decedat.

De asemenea, și pagubele înregistrate la sol sunt considerabile.

Avionul avea doi piloți și șase pasageri și a decolat de pe aeroportul Olaya Herrera din Medellin și trebuia să ajungă la Pizzaro. În urma impactului, a luat naștere o coloană densă de fum negru, ce se ridica deasupra caselor.

Filmări și fotografii cu fumul gros au fost încărcate în mediul online și s-au viralizat imediat.

Mai multe echipaje au ajuns la fața locului, iar pompierii s-au luptat să asigure zona.

Citește și: Accident mortal în Giurgiu! Un copil de doar 11 ani a murit lovit de un TIR și o ambulanță. Cum a avut loc tragedia

Conform lui Daniel Quintero, echipajul avionului „a semnalat o pană de motor la decolare și a reușit să revină pe aeroportul Olaya Herrera”.

Medellin este capitala provinciei muntoase Antioquia și este al doilea cel mai mare oraș din Columbia, fiind situat în partea de vest a Aburrei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.