Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat pe o stradă din Sectorul 3. Agresorul a fost reținut

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 20 iul 2022, 16:25
Tânăr înjunghiat mortal pe stradă în București

Un bărbat a fost înjunghiat, în această seară, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei. Polițiștii l-au prins pe agresor. În urma audierilor, acest a fost reținut.

Astăzi, în jurul orei 16:00, o crimă a avut loc în plină stradă, în Capitală. Doi tineri s-au certat, iar unul dintre ei a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt. La scurt timp după agresiune, victima a murit.

Bărbat decedat după ce a fost înjunghiat în sectorul 3 din București

Agresiunea a avut loc în urma unui conflict pe care doi tineri l-au avut într-o sală de forță din zonă.

Scandalul a continuat și pe stradă, iar la un moment dat, unul dintre tineri a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt.

„Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit”, a informat Poliția Capitalei.

Martorii au sunat la 112, iar în scurt timp au ajuns la fața locului polițiștii de la Secția 11.

Imediat au ajuns și medicii SMURD care i-au acordat primele îngrijiri tânărului rănit în altercație, dar din păcate rana a fost gravă și tânărul a decedat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat în zonă un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunității”, se arată în comunicatul Poliției.

Citeste si: O nouă crimă șocantă în România! La fel ca în cazul din Giurgiu, a fost UCISĂ și INCENDIATĂ!

„Imediat după sesizare, au fost trimise echipaje de prim ajutor, care au acordat îngrijiri bărbatului rănit.

În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat. Trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a informat Poliția Capitalei. 

Agresorul a fost prins de polițiști

În cele din urmă, în apropierea locului unde a avut loc incidentul, polițiștii au reușit în scurt timp să îl identifice pe agresor, iar în momentul de față se află în custodia poliției, unde este audiat.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.