Un bărbat a plecat fără soția lui în Grecia, după ce s-au certat și caută idei pentru un cadou de împăcare

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 apr 2023, 07:45

Un bărbat a plecat fără soția lui în Grecia, după ce s-au certat și caută idei pentru un cadou de împăcare

Sursa: Istock

Un bărbat a plecat fără soția lui în Grecia, după ce au avut o ceartă mai aprinsă. Acum, după ce concediul a ajuns la final, acesta caută idei pentru cadoul pe care să i-l facă partenerei sale.

Un bărbat a plecat fără soția lui în Grecia, după ce s-a certat cu aceasta. Și-a făcut bagajul și, timp de două săptămâni, s-a bucurat de mare și de soare. Cu toate acestea, atunci când concediul a ajuns la final, nu și-a uitat soția lăsată acasă.

Un bărbat a plecat fără soția lui în Grecia, dar caută să se revanșeze

La finalul concediului, după ce s-a bucurat de litoralul grecesc, bărbatul din București a început să ceară păreri în stânga și în dreapta pentru cadoul pe care să i-l cumpere soției

lui.

Dan a povestit în mediul online că a cumpărat pentru soția sa, drept cadou de împăcare: ulei de măsline, măsline, ouzo, creme de corp, săpun, borcane de miere, kourabidies, dulceață, plante aromatice și diferite ingrediente.

Fiind conștient de situația în care se află, acesta și-a întrebat prietenii virtuali dacă ar mai fi nevoie de ceva.

„Buna ziua! M-am certat cu sotia si mi-a zis sa dispar, sa plec, nu vrea sa ma mai vada! Asa ca am plecat doua saptamani, sunt bronzat, relaxat, am luat masline,

ulei de masline, ouzo, sapunuri si creme de corp, kourabidies, borcane de miere si dulceața, ingrediente si plante aromatice… voi ce credeti ca mai trebuie pentru impacare? P.S. Magneti de frigider avem”,
a scris acesta pe un grup de Facebook.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Primele declarații ale familiei tânărului sfârtecat de elicea elicopterului, după ce a zburat din Mykonos în Atena

Nu a durat mult și glumele au început

Ceilalți membri ai grupului s-au amuzat teribil pe seama celor întâmplate și i-au dat sfaturi, dar nu prea l-au ajutat. Glumele pe tema întâmplării nu au întârziat să apară, iar secțiunea de comentarii s-a transformat rapid în secțiune de glume.

Citeste si: Cum a murit bărbatul din Iași, în aeroport. Totul s-a întâmplat în timp ce bărbatul se îmbarca în avion

Pai dacă ești bronzat și relaxat ce rost are sa te întorci și sa va impacati?”, „Fă provizii de mâncare, presimt că tot vreo 2 săptămâni o să ai la masă doar pufuleți”, „Barosane, te iau eu daca încă e supărată 😅 dar sa iei și niște bere că o să ne vină sete de la atâtea măsline”, au fost câteva dintre sfaturile pe care acesta le-a primit.

Dacă Dan a avut parte de o situația amuzantă, un bărbat nu a avut aceeași soartă. Acesta și-a pierdut viața chiar pe plajă, la vârsta de doar 54 de ani.

Persoanele de pe plajă și-au dat seama că ceva nu este în regulă în momentul în care bărbatul nu se mai mișca de pe șezlong, deși soarele aproape că apunea. Serviciile de urgență au fost contactate imediat, dar manevrele de resuscitare nu au avut niciun efect, conform romaniatv.net.