Un barbat a vrut sa ii multumeasca personal pompierului care l-a salvat din ghearele flacarilor. A ramas uimit cand a vazut ca spre el se indrepta o femeie, dar asta nu a fost tot. Nu i-a venit sa creada cum arata cand si-a dat masca jos

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 20:35

Imaginile de mai jos au ajuns virale pe retelele de socializare si au strans zeci de mii de like-uri si comentarii din intreaga lume.

Totul a inceput dupa ce un barbat a fost salvat de la o moarte sigura dintr-un incendiu de o echipa de pompieri venita rapid la fata locului. Dupa ce a fost scos din ghearele flacarilor, omul a cerut sa il cunoasca pe pompierul care l-a salvat, pentru a-i multumi.

Nu mica i-a fost mirarea in momentul in care a observat ca spre el se indreapta o femeie. Dar asta nu este tot! Socul cel mai mare l-a avut in momentul in care aceasta si-a dat masca jos: tanara era de o frumusete ravasitoare!

In cele din urma

barbatul a aflat mai multe detalii despre ea. Se numeste Gunn Narten si practica aceasta meserie, pe care o vede mai mult ca pe o pasiune, de la varsta de 19 ani.

Fata este destul de populara si pe contul ei de Instagram, unde are nu mai putin de 65.500 de persoane care o urmaresc.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A photo posted by Gunn Narten (@narten86) on

 

 

 

A photo posted by Gunn Narten (@narten86) on

 

 

 

A photo posted by Gunn Narten (@narten86) on

 

 

Taguri: