Un bărbat ajuns în scaun cu rotile le cere ajutorul membrilor familiei. El îi roagă pe aceștia să se angajeze, dar ce se întâmplă ulterior e cutremurător! La ce se ajunge

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 16 iul 2021, 10:24
Bărbatul în scaun cu rotile
Sursa: captura video Kanal D

La emisiunea "În căutarea adevărului de astăzi" urmărim o poveste tulburătoare. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Un bărbat ajunge acasă în scaun cu rotile, după un accident nefericit. Mama lui îl întâmpină cu lacrimi în ochi.

Având în vedere că bărbatul nu mai poate munci, el îi roagă pe membrii familiei sale să se angajeze, fiindcă au mare nevoie de bani.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Copiii nu vor însă să muncească și se apucă să facă rost de bani din afaceri dubioase.

Lucrurile se complică ulterior, iar una dintre membrele familiei, Cătălina, are probleme grave. "E nevoie de 5.000 de euro să scape de acolo", trage un semnal de alarmă unul dintre membrii familiei.

Cum se va încheia această poveste aflați urmărind emisiunea "În căutarea adevărului" de la ora 13:00, Live la TV, la postul Kanal D sau Live Video Online pe site-ul kanald.ro,

accesând pagina de Live Stream, de pe tabletă, laptop sau smartphone. Emisiunea, care face parte din programul TV al postului nostru, poate fi urmărită de luni până vineri, între orele 13:00 și 15:00.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Ioana rămâne însărcinată cu un bărbat în vârstă și însurat! Când îi dă vestea acesta are o reacție revoltătoare! Ce îi spune și cum se încheie totul

"În căutarea adevărului", o emisiune inspirată din realitate

În fiecare ediție "În căutarea adevărului" apar actori amatori, însă poveștile de viață nu sunt unele fictive, după cum bine puncta chiar prezentatorul Ernest Takacs, ci inspirate din realitate.

"Tocmai faptul că întâmplările nu sunt fictive. Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective",

declara Ernest Takacs într-un interviu pentru Libertatea.

Ernest, care a obținut și o diplomă de detectiv, a mărturisit că s-a confruntat cu situații dificile în viața reală după ce a prezentat "Ochii din umbră" la Kanal D. Acum Ernest prezintă "În căutarea adevărului".

"Suntem împreună de mulți ani, de 15 ani (n.r.: Ernest și soția lui), și am trecut prin situații urate, în care diverși indivizi fie din frustrare sau interacțiunea cu diverse licori bahice, credeau că e amuzant să te iei de Ernest pentru

că nu e cu bodyguarzii după el. Aceste episoade sunt din ce în ce mai rare, dar soția mea a înțeles că fac parte din viața mea. Nu sunt genul de om care, dacă e oprit pe stradă, să întoarcă spatele. Din fericire, soția mea este înțelegătoare la acest capitol", declara Ernest în același interviu citat. 

Citeste si: Ionuț intră într-o afacere dubioasă cu un cunoscut. La început lucrurile merg bine, își cumpără o mașină de lux, dar apoi... Cum se încheie totul este tulburător!