Un bărbat de 30 de ani a fost îngropat de viu, ca ofrandă. Acesta s-a trezit a doua zi, în coșciug

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 mai 2023, 04:45

Un bărbat de 30 de ani a fost îngropat de viu, ca ofrandă

Sursa: Twitter

Un bărbat de 30 de ani a fost îngropat de viu chiar de către prietenii săi, după o noapte de distracție. Aceștia au consumat alcool și droguri, ceea ce l-a făcut pe acesta să își dea seama abia a doua zi ce s-a întâmplat.

Un bărbat de 30 de ani a fost îngropat de viu. Întregul eveniment a fost parte dintr-un ritual mai puțin obișnuit care a avut loc în Bolivia.

Un bărbat de 30 de ani a fost îngropat de viu

Victor Hugo Mica a fost îngropat de viu chiar de către prietenii să i. Aceștia petrecuseră cu o seară înainte, atunci când au consumat substanțe interzise și alcool.

Bărbatul a ajuns ofrandă pentru Pachamama, o zeiță indigenă, după ce prietenii săi l-au îngropat de viu într-un sicriu, în municipalitatea Acachachi, la aproximativ 100 de km de La Paz.

Acesta și-a dat seama de ceea ce s-a întâmplat abia dimineață, când s-a trezit pentru a merge la toaletă. Atunci, acesta și-a dat seama că se află într-un sicriu și a trebuit să dea de pe el pământul și cimentul.

 

Victor Hugo Mica a fost văzut de un bărbat care, în acele momente, se afla prin apropiere și care l-a și ajutat să ajungă la autoritățile din acea zonă. Cu toate acestea, polițiștii nu au întocmit niciun raport, menționând faptul că bărbatul se afla încă în stare de ebrietate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Un copil de șapte ani a fost găsit fără viață într-o mașină de spălat. Părinții îl dăduseră dispărut cu câteva ore înainte

Conform spuselor acestuia, el a fost îngropat precum un „sullu”, un cuvânt ce provine din argoul quechua și care face referire la ofrandele care i se aduc zeiței Pachamama.

Ce a spus Victor Hugo Mica, după ce a ieșit din sicriu?

Sărbatoream și am întâlnit un tovarăș care m-a invitat la petrecere. Nu-mi mai amintesc nimic. Am fost îngropat într-un șantier. Am fost îngropat de viu, nu cunosc bine locul.

Azi dimineață m-am trezit și mi-am dat seama că nu mă mai puteam mișca, eram închis, eram într-un sicriu… A trebuit să sparg cosciugul și am văzut că a coborât nisipul, am spart sicriul ca să cadă nisipul și atunci am reușit să ies și să fug din acel loc”, a mărturisit acesta, conform romaniatv.net.

„Ne-am dus să dansăm, eu sunt ghidul și nu-mi mai amintesc. Singurul lucru pe care mi-l amintesc este că credeam că sunt în patul meu și m-am ridicat să mă duc la baie și nu mă mai puteam mișca. Și când am împins sicriul, am reușit în cele din urmă să ies. Am fost îngropat”, a continuat acesta.

Citeste si: Cine este fata care a murit călcată de tramvai. Aceasta urma să împlinească 23 de ani în curând

Mai mult decât atât, conform Daily Star, o anchetă a fost începută, iar aceasta se află în plină desfășurare. De asemenea, persoana care l-a găsit susține că bărbatul de 30 de ani era plin de ciment, din cap până în picioare.  

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.