Un bărbat de 60 de ani, din Gorj, a murit la nunta fiicei lui, chiar după servirea aperitivului! Cauza care a dus la decesul acestuia

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 02 sep 2024, 15:18

Bărbatul a murit în timpul nunții fiicei sale

Sursa: gorjonline.ro

Sâmbătă seară un incident dramatic a zguduit o familie din Gorj în timpul unui eveniment care ar fi trebuit să fie unul dintre cele mai fericite momente din viața lor.

Un bărbat de 60 de ani și-a pierdut viața în mod neașteptat la nunta fiicei sale vitrege. Bucuria s-a transformat rapid în durere și șoc după ce socrul mic s-a prăbușit instantaneu la pământ.

Din ce cauză a murit bărbatul care petrecea la nunta fiicei lui

Tragedia a avut loc în localitatea Bustuchin, județul Gorj, unde bărbatul, originar din Târgu Cărbunești, se bucura alături de familie și prieteni de nunta fiicei sale vitrege.

La scurt timp după ce ospătarii au adus aperitivele, bărbatul, cunoscut pentru buna sa dispoziție și simțul umorului, a început să se simtă rău, scrie gorjonline.ro.

Deși doar cu câteva momente înainte socrul mic râdea și glumea cu ceilalți invitați, mândru că a avut ocazia să-și vadă fiica vitregă în rochie de mireasă, o durere bruscă și intensă l-a lovit în zona pieptului, urmată de un infarct care i-a adus sfârșitul.

Citește și: De ce a murit Adina, femeia de afaceri din Gorj. I s-a făcut rău în timp ce era la volan, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului

De îndată ce bărbatul s-a prăbușit, mireasa și soțul ei au sunat la numărul de urgență 112. O ambulanță a sosit rapid la fața locului, iar medicii au început să-i acorde primul ajutor. Medicii au încercat din răsputeri să-l resusciteze timp de aproape o oră, dar toate eforturile au fost în zadar.

Tatăl vitreg al miresei, un om apreciat de toți cei care l-au cunoscut, nu a mai putut fi salvat, mai relatează sursa citată.

Citește și: O mireasă și-a părăsit soțul la doar 12 ore de la nuntă: „El era foarte legat și apropiat de ai lui” Povestea femeii a devenit rapid virală

Pentru mireasă, care a pierdut un om drag chiar în ziua cea mare, durerea este copleșitoare.

Deși nu era tatăl ei biologic, legătura dintre ei era puternică, iar absența lui va lăsa un gol imens în viața ei și a familiei. Evenimentul care trebuia să fie o sărbătoare a iubirii și fericirii s-a transformat într-o tragedie care i-a marcat profund pe toți cei prezenți.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.