Un bărbat din Alba Iulia a căzut în mijlocul bulevardului. În loc să primească ajutor, victima a fost ocolită de mașini

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 feb 2023, 11:16

În loc să primească ajutor, victima a fost ocolită de mașini

Sursa: PixaBay/alba24.ro - colaj Kanal D

Pe 27 februarie, la orele prânzului, un bărbat din Alba Iulia a căzut în mijlocul unui bulevard. În loc să fie ajutat, bărbatul a fost ocolit.

Întâmplare revoltătoare pe un bulevard din Alba Iulia! Un bărbat a căzut în mijlocul străzii din oraș, iar șoferii care se aflau în trafic au încetinit și l-au ocolit, pentru a nu-l călca. Nimeni nu a dat dovadă de spirit civic, astfel că bărbatul a fost lăsat să zacă în mijlocul bulevardului, fără să primească ajutor sau măcar să fie întrebat ce s-a întâmplat cu el. 

Un bărbat din Alba Iulia a căzut în mijlocul bulevardului

Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 12:00, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, relatează alba24.ro. Bărbatul care a căzut în mijlocul străzii a fost filmat de un locuitor de la etajul unei clădiri din zonă. 

Citește și: Un bărbat a murit alături de câinele lui. Modul cumplit în care cei doi și-au găsit sfârșitul

Se poate observa, în videoclip, cum bărbatul este la pământ, pe banda a doua a bulevardului, și ocolit cu grijă de mașini. După ceva timp, o mașină a oprit pe prima bandă, iar din ea au coborât niște bărbați în ajutorul victimei căzute.

Citește și: El este Dănuț, tânărul care a murit în urma accidentului grav din Timișoara. Era un geniu al roboticii și avea un viitor strălucit în față

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu se cunosc, deocamdată, detalii despre motivul pentru care bărbatul a ajuns în mijlocul străzii. Reprezentanții IPJ Alba au transmis că nu s-a primit niciun apel la 112 în care să se anunțe incidentul de ieri. 

Motivul pentru care tânăra de 17 ani a murit în timpul exercițiilor de fitness

O tânără în vârstă de 17 ani, elevă în clasa a XI-a la Colegiul „HCC”, a murit în timpul unor exerciții de fitness.

A fost chemată de îndată o ambulanță la sala de fitness, după ce fata a acuzat stări de rău. Medicii au găsit-o pe elevă în stop cardio-respirator și nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

La acel moment, familia tinerei n-a vrut să ofere mai multe detalii despre tragedia morții fiicei lor, având în vedere vârsta fetei și durerea prin care trec.

În cazul morții adolescentei, poliția a întocmit un dosar pentru ucidere din culpă în vederea stabilirii cauzei morții.