Un bărbat din Brașov și-a omorât șeful în bătaie pentru că a refuzat să îi dea o zi liberă: Victima a apucat să sesizeze poliția

Autor: Cristina Mocanu

Un bărbat din Brașov și-a omorât șeful în bătaie pentru că a refuzat să îi dea o zi liberă

Sursa: pexels.com

Un bărbat și-a omorât șeful din cauza că acesta a refuzat să îi dea o zi liberă.

Un bărbat din județul Brașov și-a ucis șeful în bătaie, după ce acesta a refuzat să-i acorde o zi liberă sau un schimb de tură. Incidentul a avut loc în Zărnești, iar victima a reușit să alerteze poliția înainte de a deceda din cauza rănilor. Agresorul a fost arestat preventiv și este acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

Un bărbat și-a omorât șeful după ce a refuzat să îi dea o zi liberă

Un incident violent a zguduit orașul Zărnești din județul Brașov, unde un bărbat de 47 de ani și-a omorât în bătaie șeful, după ce acesta a refuzat să-i aprobe un schimb de tură sau o zi liberă. Agresorul a fost arestat preventiv sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte, potrivit News.ro.

Incidentul s-a petrecut pe 28 septembrie, când agresorul s-a dus la domiciliul victimei, care era șeful său de tură la o firmă din Râșnov.

După ce șeful a refuzat solicitarea de schimb de tură sau zi liberă, conflictul a degenerat rapid într-o altercație violentă. Potrivit anchetatorilor, agresorul l-ar fi lovit pe șeful său cu pumnii, picioarele și posibil cu o bâtă, în zona abdomenului, coaste și torace.

Victima, deși grav rănită, a reușit să sesizeze incidentul la Poliția Zărnești două zile mai târziu, pe 30 septembrie, și a mers la Spitalul Județean pentru un certificat medico-legal.

În ciuda unui CT efectuat, nu s-au observat inițial leziuni interne grave. În noaptea de 3 spre 4 octombrie, însă, starea de sănătate a victimei s-a deteriorat brusc, iar soția sa a chemat ambulanța. Bărbatul a decedat la spital pe 4 octombrie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru femei! Cum își pot recupera pensia de văduvă

Citește și: Incident grav în județul Iași! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare de vulpi

Victima suferea de un anevrism, iar decesul s-a produs din cauza unei leziuni fine pe aortă

Investigațiile au fost preluate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Conform declarațiilor procurorului Adrian Radu, cazul inițial a fost investigat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești, dar ulterior a fost preluat de Tribunalul Brașov, iar încadrarea juridică a fost schimbată din ucidere din culpă în lovituri cauzatoare de moarte.

Raportul medico-legal a relevat că victima suferea de un anevrism și că decesul s-a produs din cauza unei leziuni fine pe aortă, care nu a fost detectată la scanările inițiale.

Legiștii au stabilit un raport de cauzalitate directă între agresiune și deces, confirmând astfel gravitatea atacului.

Citește și: Incident dramatic în Olt: Un bărbat a încercat să își arunce propria locuință în aer după ce i-a dat foc și s-a baricadat în ea cu trei butelii cu gaz. Motivul pentru care a recurs la acest gest disperat

Agresorul a fost reținut de poliție și ulterior arestat preventiv. Cazul a șocat comunitatea locală din Zărnești, unde mulți și-au exprimat indignarea față de un act atât de violent generat de un conflict aparent minor.