Un bărbat din Buzău a eșuat de două ori să se sinucidă. După ce a luat mai multe pastile și nu a reușit, s-a aruncat de la etajul patru al spitalului în care era internat

Author: Lavinia Medrea

După ce a luat mai multe pastile și nu a reușit, s-a aruncat de la etajul patru al spitalului în care era internat

Sursa: PixaBay

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, care era internat la Spitalul Județean de Urgență din Buzău, s-a aruncat în această dimineață de la etajul patru al spitalului, într-o tentativă de sinucidere.

Azi dimineață, un bărbat în vârstă de 47 de ani a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etajul patru al clădirii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Buzău, relatează  news.ro.

Acesta fusese internat după ce a înghițit mai multe pastile, tot pentru a-și pune capăt zilelor. Bărbatul a suferit multiple traumatisme, iar în prezent este internat în Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Buzău.

Cu toate acestea, medicii fac tot ce le stă în puteri ca să îl transfere la un spital din București.

Un bărbat a eșuat de două ori să se sinucidă 

Surse apropiate anchetei au mărturisit că bărbatul a fost şofer de maxi-taxi, a rămas fără serviciu și se află la a doua tentativă de sinucidere. În vârstă de doar 47 de ani, bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău în urmă cu două zile, după ce ar fi consumat mai multe medicamente.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Cine este românul care a murit la doar câteva minute după ce a fost salvat de un bărbat. A fost lovit de un tren în sudul Londrei

Sâmbătă, pacientul s-a aruncat în gol de la etajul patru al spitalului în care era internat, cu scopul de a-și pune capăt zilelor. 

Bărbatul a suferit multiple traumatisme în urma impactului cu solul

În urma impactului cu solul, bărbatul sinucigaș a suferit mai multe traumatisme, fiind vorba de patru etaje înălțime, iar cel mai grav dintre traumatisme este cel al coloanei vertebrale, motiv pentru care medicii încearcă să-i facă transferul la un spital din Capitală.

Citește și: Motivul pentru care o tânără mamă din Satu Mare s-a sinucis. Ani la rând s-a confruntat cu această tulburare

„Astăzi, 19 noiembrie 2022, un pacient în vârstă de 47 de ani, internat în secţia Medicină Internă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, pentru ingestie voluntară de medicamente (tentativă de suicid), s-a aruncat din salonul unde era internat, la etajul IV. Pacientul a suferit multiple traumatisme şi i se acordă îngrijiri medicale de specialitate. Se fac demersuri pentru a fi transferat la o unitate medicală din Capitală”, a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.