Un bărbat din Chiajna s-a sechestrat în casă alături de fiica lui de cinci ani și amenință de mai bine de 17 ore că va arunca în aer casa: „Mi-e frică, tati”

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 12:00

Un bărbat din Chiajna s-a sechestrat în casă alături de fiica lui de cinci ani și amenință de mai bine de 17 ore că va arunca în aer casa

Sursa: PixaBay

Un bărbat din Chiajna s-a baricadat alături de fiica lui de cinci ani în casă, în timp ce o amenința cu moartea și spunea că are mai multe butelii cu gaz pe care le-ar putea detona.

După ce a băut și și-a agresat soția pe care a alungat-o din casă, bărbatul s-a baricadat în casă cu copilul de doar cinci ani. 

Bărbatul și-a sechestrat fetița de mai bine de 17 ore 

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1708/20314165/1/barbatul-si-a-sechestrat-fetita-de-mai-bine-de-17-ore.jpg

„-Dar mie mi-e frică, tati! 

-N-are de ce să-ţi fie frică.

-Ba, mi-e frică tati”, este conversația dintre bărbat și fetița lui, în vârstă de doar cinci ani, terifiată.

De ieri, de la ora 13:00, soția bărbatului a sunat disperată la 112 pentru a primi ajutor după ce a fost bătută și gonită din casă de către soțul ei, care s-a închis în casă împreună cu fiica lor, pe care a amenințat-o că o va ucide și că va arunca în aer casa cu mai multe butelii de gaz. 

De la ora 14:00, mai multe echipaje de poliție, alături de negociatori, s-au strâns în fața porții în încercarea de a se ajunge la o înțelegere.  

Citește și: Ce pedeapsă a primit bărbatul din Onești, care a luat viața a doi oameni chiar în fața polițiștilor. Soția acestuia, complice și ea, nu a scăpat de pedeapsă

„A zis că i-a dat fetei să mănânce, e bine, a culcat-o şi el stă în living. Şi a zis că până nu pleacă toată lumea de aici, nu iese. Stă

în living lângă butelii, se uită la televizor, la toate ştirile. Trei butelii. A zis că dacă nu pleacă (n.r. lumea), sau dacă insistă careva să intre peste el, dă foc”, a declarat o vecină.

Totul s-a aflat în urma unui live pe Facebook

Amenințările bărbatului au fost transmise într-un live, pe Facebook-ul bărbatului, în timp ce filma butelia cu gaz pusp în mijlocul casei și îi spunea fiicei sale că vor muri împreună. 

„Pe Facebook a dat un filmuleţ spunând că: Tati, dacă e să plecăm, plecăm amândoi acolo unde e tataia, adică la cimitir”, spun vecinii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„-Dar mie mi-e frică, tati! 

-N-are de ce să-ţi fie frică.

Citește și: „Ajutor! Sunt sechestrată!”. Cum au fost oamenii legii puși pe drum degeaba de o provocare la un joc

-Ba mi-e frică tati. Pe tine nu te ia, dacă te ia pe tine, ne ia pe amândoi. Da?

-Da.

-Aşa.

-Păi da, dar dacă nu vrea să ne ia pe amândoi?

-Ne ia, ne ia. Mergem acolo lângă tataie”, este conversația halucinantă pe care bărbatul a purtat-o cu fetița lui.

„Păi numai când bea face. În rest n-ai treabă cu el. 

Din cauza soţiei, că a zis că s-a pocăit soţia şi că vrea să ia fata să se ducă nu ştiu unde. Să se ducă la mă-sa, nu ştiu.  

Pentru mine era un prieten, dar e ciudat ce face acum. Nu mă aşteptam, nu”, spun vecinii.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.