Un bărbat din Fetești a murit după ce propria bombă i-a explodat în față! Acesta se pregătea de un posibil atac al rușilor

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 mai 2024, 11:16

Un bărbat din Fetești a murit după ce propria bombă i-a explodat în față! Acesta se pregătea de un posibil atac al rușilor

Sursa: observator

Un bărbat în vârstă de 44 de ani și-a pierdut viața într-un mod tragic și neașteptat. Acesta a murit după ce o bombă artizanală, pe care o asambla în propria locuință, a explodat în mâinile sale.

Cazul șocant a a avut loc în Feteşti, județul Ialomiţa. Explozia a fost atât de puternică încât a stârnit panică printre locuitorii cartierului. Mulți dintre vecini, speriați de zgomotul asurzitor, au crezut inițial că s-a produs un cutremur. Când au ieșit din case pentru a vedea ce s-a întâmplat, au observat că din casa bărbatului ieșea fum negru și în aer plutea un miros puternic de praf de pușcă. 

Bărbatul ucis de bomba care i-a explodat în faţă se temea de un posibil atac rusesc

Tatăl bărbatului a dezvăluit că fiul său începuse să construiască dispozitive explozive de teama unui posibil atac rusesc. Deși era pasionat de substanțe chimice și metale, bărbatul își alesese meseria de frizer. Frica și preocupările legate de un eventual atac l-au determinat să se apuce de fabricarea acestor bombe artizanale, activitate care în final i-a adus sfârșitul tragic.

După ce au fost alertați de vecini, zona a fost împânzită de zeci de genişti, poliţişti, pompieri și medici. Din păcate, intervenția rapidă a autorităților nu a putut să-l salveze pe bărbat, care a murit pe loc din cauza rănilor suferite.

Citește și: Narcisa, fosta iubită a tânărului decedat în accidentul de la Deveselu, mesaj cu subînțeles pe o rețea socială: „Nu vă mai uitați pe cine am la follow”. Ce se întâmplă cu tânăra în această perioadă

„Au fost identificate articole pirotehnice şi elemente de muniţie care au fost ridicate în condiţi de siguranţă şi urmează a fi expertizate,” a transmis Andreea Loghin, comisar șef de poliție, potrivit Observator.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Poliţia a deschis un dosar penal pentru omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, precum și nerespectarea regimului materiilor explozive. Ancheta continuă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs această tragedie și pentru a înțelege mai bine motivele care l-au determinat pe bărbat să construiască bomba fatală.

Vecinii nu au fost surprinși de vestea morții bărbatului

Potrivit vecinilor bărbatului în cauză, se pare că acesta era un adept al construcțiilor aparte. 

Citește și: A fost găsită o grenadă acasă la părinții Andreei Tonciu! Mama vedetei a făcut dezvăluiri, în exclusivitate, la „Follow us!”: „Este șocul vieții noastre”

„De mic făcea ceva mai aparte. Construcţii uşoare, nişte fiare prin curte, un turnul Eiffel", spune un vecin. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.