Un bărbat din Ploiești a semănat panică printre angajații de la Fisc! Acesta a stropit cu benzină în interiorul clădirii, în timp ce amenința că își ia viața

Autor: Diana Ghita

Bărbatul a amenințat că dă foc instituției și că se sinucide

Sursa: Ziarul Prahova

Un incident neobișnuit a avut loc joi la sediul Serviciului Public de Finanțe Locale din Ploiești, unde un bărbat a amenințat că va provoca un incendiu în clădire

Gestul bărbatului din Ploiești a generat panică în rândul angajaților și al celor prezenți. Motivul revoltei acestuia a fost refuzul de a primi informații despre fostul proprietar al casei în care locuiește, informații care, conform legii, sunt considerate secret fiscal.

Bărbatul a amenințat că îi va da foc inclusiv directoarei de la Serviciului Public de Finanțe Locale din Ploiești

Conform declarațiilor directoarei instituției, Simona Dolniceanu, citată de News.ro, bărbatul a solicitat datele în cadrul unei audiențe, dar, după ce i s-a explicat că aceste detalii sunt confidențiale, el a devenit

agresiv. Nemulțumit de răspuns, s-a întors mai târziu cu o sticlă de combustibil și a amenințat că va da foc atât clădirii, cât și directoarei.

„I-am comunicat domnului că datele solicitate reprezintă secret fiscal, dar că se poate adresa instanţei de judecată care să decidă asupra solicitării sale. A plecat din birou, a revenit peste cinci minute, a ameninţat că îmi dă foc, a stropit cu benzină în birou, în casierie, pe hol”, a explicat Simona Dolniceanu. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Citește și: Cine este bărbatul de 42 de ani care și-a pierdut viața într-un accident înfiorător pe Centura Ploieștiului

Polițiștii au reușit să-l captureze pe individul care a amenințat că dă foc Serviciului Public de Finanțe Locale din Ploiești 

În momentul în care angajații instituției au observat comportamentul violent, aceștia au alertat imediat autoritățile și au solicitat intervenția poliției. Cu toate acestea, bărbatul a părăsit incinta înainte ca echipajele să ajungă. Ulterior, polițiștii l-au identificat și l-au dus la secție pentru a clarifica situația. Ancheta este în desfășurare, iar autoritățile vor lua măsurile legale corespunzătoare.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi, la data de 26 septembrie, în jurul orei 10:00, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în sediul unei instituţii publice din municipiul Ploieşti, având o sticlă asupra sa, ameninţând că se sinucide.

Citește și: Ce a gasit acest barbat in bucatarie este demn de filmele de groaza. "Imi voi da foc la casa"

La faţa locului, au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, precum şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, din primele verificări stabilindu-se faptul că bănuitul, un bărbat, de 57 de ani, din municipiu, a pătruns în sediul instituţiei, ar fi ameninţat că se sinucide şi că va incendia clădirea, aruncând în interiorul acesteia cu produs petrolier, fără a aprinde substanţa respectivă, ulterior plecând de la faţa locului”, au transmis reprezentanții Poliţiei judeţului Prahova.