Un bărbat din Vaslui s-a rănit grav în timp ce tăia porcul! Acesta a ajuns pe masa de operație cu o plagă tăiată la picior

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 dec 2022, 18:28

Acesta a ajuns pe masa de operație cu o plagă tăiată la picior

Sursa: PixaBay

Un incident grav a avut loc în timp ce un bărbat din Vaslui tăia porcul. Acesta și-a secționat o plagă de la picior și a fost găsit în șoc hemoragic.

Un bărbat din Vaslui s-a rănit foarte grav în timp ce tăia un porc. Acesta a ajuns pe masa de operație cu o plagă secționată la picior și a fost găsit de medici în șoc hemoragic.

Un bărbat din Vaslui s-a tăiat grav la picior în timp ce secționa un porc

Un bărbat în vârstă de 50 de ani s-a ales, din neatenție, cu o plagă tăiată la picior, deasupra genunchiului, asta în timp ce secționa un porc.

Incidentul grav a avut loc într-o gospodărie din comuna Zorleni, Bârlad.

Citește și: Ce reguli trebuie să respecte românii care taie porcul de Crăciun. ANSVSA anunță amenzi mari pentru cei care comercializează carnea porcului crescut în gospodărie

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Starea bărbatului s-a agravat din cauza faptului că s-a speriat foarte tare.

Primul ajutor i-a fost acordat de către un martor, un fost soldat care a fost pe front în războiul din Afganistan.

La locul incidentului s-a deplasat o ambulanță C2 SAJ din Bârlad. Pacientul a fost găsit în șoc hemoragic și cu artera femurală lezată, astfel că a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale. Echipajele medicale au reușit cu greu să stabilizeze pacientul, după care l-au dus de urgență la Spitalul Municipal Bârlad.

Chirurgii se străduiesc să salveze pacientul.

Citește și: Ce se întâmplă dacă nu tai porcul în ziua de Ignat. Iată de unde provin tradițiile de Ignat

Un tânăr de 25 de ani a ucis un copil de 14 ani. Cum a fost posibil

Copilul de 14 ani mergea pe partea carosabilă, în aceeași direcție cu tânărul de 25 de ani.

La locul tragediei s-a deplasat un echipaj medical care a aplicat manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor medicilor, băiatul nu a putut fi salvat.

„La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 17.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ 109D, între localităţile Bont şi Nicula, s-a produs un accident rutier, rezultând rănirea unui minor.

În cadrul cercetărilor preliminare efectuate la locul accidentului, s-a stabilit că autoturismul condus din direcţia Sic către Gherla de un tânăr de 25 de ani, din municipiul menţionat, a accidentat un minor în vârstă de 14 ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers. La locul accidentului, echipajul medical i-a aplicat manevrele de resuscitare minorului, însă, din nefericire, a fost declarat decesul acestuia”, a declarat IPJ Cluj.

Conform sursei citate anterior, șoferul de 25 de ani a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a ieșit negativ. Așadar, cercetările continuă. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.