Un bărbat, găsit mort pe marginea drumului, după ce a fost lovit de o mașină, în Dâmbovița. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Author: Alina Petre
Actualizat: 28 iul 2023, 05:05

Un bărbat, găsit mort pe marginea drumului

Un bărbat a fost găsit mort pe marginea drumului, după ce a fost lovit de o mașină, în localitatea Crângurile, din Dâmbovița.

Un bărbat de 81 de ani a fost găsit mort pe marginea drumului, pe DN 7, după ce ar fi fost lovit de o mașină. Acesta se pare că se deplasa cu bicicleta. Șoferul a fugit de la locul accidentului.

Citeste si: Accident grav în Ilfov: 5 copii au fost răniți și transportați la spital, după ce două mașini s-au lovit

Un bărbat, găsit mort pe marginea drumului, după ce a fost lovit de o mașină, în Dâmbovița

Bărbatul de 81 de ani a fost lovit de un autoturism în noaptea de 27 spre 28 octombrie. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, fară să verifice starea victimei.

Trupul neînsuflețit a fost observat de un trecător, într-un șanț de pe marginea drumului național.

În apropiere era și bicicleta victimei.

După mai multe verificări efectuate, polițiștii au depistat că un bărbat de 35 de ani, din Găești, ar fi cel care l-ar fi acroșat cu mașina pe bătrân. Acesta va fi condus la sediul Poliției Orașului Găești.

„La data de 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că într-un șanț se află căzut un bărbat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe drumul național 7, în localitatea Crângurile, unde au identificat un bărbat decedat, iar în apropierea acestuia a fost descoperită o bicicletă.

Din primele investigații, victima ar fi un bărbat de 81 de ani, în cursul nopții de 27 spre 28 octombrie a.c.,

ar fi fost acroșat de un autovehicul.

Conducătorul auto ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier.” ,  a precizat Poliția.

Accident grav în Ilfov: 5 copii au fost răniți și transportați la spital, după ce două mașini s-au lovit

Un grav accident s-a produs între două autoturisme, vineri, în localitatea Moara Vlăsiei, din județul Ilfov. 

În urma impactului au rezultat 7 victime, printre care 2 adulți și 5 copii. Toate persoanele au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

La locul accidentului au ajuns mai multe ambulanțe. Astfel, cele 7 victime, 2 adulți și 5 copii, au primit îngrijirile medicale necesare, iar după evaluare și stabilizare, cadrele medicale au decis să transporte cei cinci copii la spitalele din București, pentru a beneficia de investigații amănunțite.

Polițiștii rutieri fac cercetări în acest caz pentru a afla cu exactitate dinamica accidentului și cine se face vinovat pentru producerea acestuia.

Citeste si: Femeie moartă în grădină și mâncată de câini, în Gorj. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu victima. Ipoteză șocantă