Un barbat necunoscut a sunat la usa. I-a deschis, dar a ramas uimita cand omul a scos o scrisoare din haina, i-a dat-o si a plecat. Dupa ce a citit-o a inceput sa planga in hohote! Uite ce scria in ea

Autor: B.M.
Actualizat: 06 iul 2017, 11:54

O tanara din Statele Unite a avut parte de o intamplare emotionanta, pe care a tinut sa o povesteasca prietenilor ei din mediul online.

Fata spune ca, intr-o zi ca oricare alta, un necunoscut a sunat la usa. S-a uitat pe vizor si a vazut un batran ciudat, imbracat intr-o haina groasa, lunga, ce tinea in mana o geanta.

A crezut ca e un agent de vanzari asa ca a deschis usa. Barbatul a intrebat-o unde era Karen, mama ei. Fata i-a zis ca nu este acasa, moment in care omul a scos din haina un plic, i l-a inmanat, dupa care s-a facut nevazut.

Uimita de cele intamplate, fata a deschis plicul, iar cand a citit ce scria pe hartie a inceput sa planga.

"Stim ca mama ta se lupta cu cancerul, stim ca sunteti singure si treceti prin momente grele. Va rugam sa acceptati acest ajutor din partea noastra si, daca mai aveti nevoie de ceva, nu ezitati sa apelati la noi", era mesajul scris pe hartie.

Pe langa aceasta, in plic mai era suma de 1.000 de dolari.

Tanara a inceput sa planga si a coborat in fuga pe scari, incercand sa ii multumeasca barbatului care era, cel mai probabil, un vecin. Nu l-a mai ajuns insa din urma.

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.