Un bărbat s-a aruncat în gol cu mașina după o ceartă cu soția: Acesta a apucat să trimită rudelor un mesaj video prin care și-a explicat gestul necugetat

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 sep 2024, 09:18

Un bărbat s-a aruncat în gol cu mașina după o ceartă cu soția

Sursa: freepik.com

Un bărbat s-a sinucis sărind în gol cu mașina, de pe Transalpina.

Un bărbat de 48 de ani din județul Alba și-a pus capăt zilelor într-un mod tragic, aruncându-se cu mașina într-o prăpastie de pe Transalpina, după o ceartă cu soția. Înainte de gestul extrem, acesta a trimis un mesaj video de adio rudelor și soției.

S-a sinucis aruncându-se în gol cu mașina

Potrivit ziare.com, un incident tragic a avut loc în noaptea de 30 august 2024, pe Transalpina, când un bărbat din județul Alba a decis să își încheie viața într-un mod șocant.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, s-a aruncat cu mașina într-o prăpastie de aproximativ 200 de metri, după o ceartă cu soția sa. Acesta a lăsat un mesaj video de adio, pe care l-a trimis soției și rudelor apropiate, în care își explica gestul extrem.

Conform surselor, bărbatul, originar din localitatea Vințu de Jos, județul Alba, se confrunta cu probleme personale, care l-au condus la un conflict cu soția în seara incidentului.

După altercație, el a luat decizia radicală de a-și pune capăt zilelor. Înainte de a acționa, acesta a înregistrat un videoclip în care își explica intențiile și a trimis materialul video prin telefon soției și rudelor sale. Alarmate de conținutul mesajului, acestea au contactat imediat poliția, sperând că bărbatul ar putea fi găsit înainte de a-și duce la îndeplinire planul tragic.

La scurt timp după ce au fost alertate autoritățile, echipe de poliție, jandarmi și salvamontiști au pornit în căutarea bărbatului pe drumul Transalpina, într-o zonă dificil accesibilă, între Pasul Urdele și localitatea Cărbunele, în județul Vâlcea.

Din păcate, în dimineața zilei de 31 august 2024, echipele de salvare au descoperit trupul neînsuflețit al bărbatului și mașina acestuia prăbușite într-o râpă adâncă de 200 de metri, în localitatea Malaia. Impactul violent cu stâncile a fost fatal, iar bărbatul nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Citește și: O tânără de 29 de ani din Vaslui a fost omorâtă de iubitul său: Cum a încercat bărbatul să mascheze crima? Mama victimei „A dat drumul la boxă ca să nu audă vecinii şi fratele lui”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Cazul a fost semnalat în noaptea de 30 august

Conform unui comunicat emis de Poliția Vâlcea, cazul a fost semnalat în noaptea de 30 august de către Inspectoratul de Poliție Județean Alba, care a fost alertat de rudele bărbatului. Imediat, echipajele de intervenție din județul Vâlcea au fost mobilizate pentru a efectua căutările în zona indicată. Cercetările au condus la descoperirea tragicului eveniment în dimineața următoare, iar poliția a deschis un dosar penal pentru a investiga circumstanțele în care s-a produs incidentul, încadrarea fiind de „ucidere din culpă”, conform procedurii legale în astfel de situații.

Această tragedie a adus o mare durere familiei și comunității din care provenea bărbatul. Vecinii și apropiații l-au descris ca pe o persoană respectată și liniștită, iar gestul său neașteptat a șocat întreaga comunitate. Deși circumstanțele exacte care l-au împins să recurgă la acest act dramatic sunt încă în curs de investigare, certurile cu soția și alte posibile probleme personale par să fi jucat un rol determinant.

Citește și: Momentul înfiorător în care un urs atacă o mașină pe Transfăgărășan! Șoferul autoturismului a filmat totul

Poliția continuă să investigheze cazul pentru a aduna toate detaliile și a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la acest deznodământ tragic. Între timp, familia și cei dragi își plâng pierderea și încearcă să facă față unei situații devastatoare. 

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.