Un bărbat și-a dat foc, în Constanța, la marginea unei păduri. Bărbatul fusese dat dispărut de familie

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 iun 2023, 09:43

Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 14:25

Sursa: Pexels.com

Un bărbat de 41 de ani și-a dat foc, în Constanța, la marginea unei păduri, după ce fusese dat dispărut de familie. Echipele medicale ajunse la fața locului nu au mai avut ce să facă pentru acesta.

Un bărbat dat dispărut de câteva zile, în vârstă de 41 de ani, și-a dat foc la marginea unei păduri, în Constanța. Un martor a sunat la 112, dar, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

Un bărbat din Constanța și-a dat foc la marginea unei păduri

Ieri, 1 iunie, pe DN 39, la marginea unei păduri, un bărbat în vârstă de 41 de ani și-a dat foc, în Constanța.

Un martor l-a văzut și a sunat imediat la 112, dar, când personalul medical a ajuns la fața locului, nu s-a mai putut face nimic pentru el, potrivit replicaonline.ro.

Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 14:25 și, la fața locului, s-au deplasat un echipaj SMURD și o autospecială cu stingere cu spumă. Mai mult decât atât, conform presei locale, bărbatul era dat dispărut de familie de câteva zile.

În urma celor întâmplate, polițiștii au deschis o anchetă, iar cercetările continua, pentru a afla, cu exactitate, circumstanțele în care tragicul eveniment a avut loc, dar și motivul pentru care a decis să recurgă la acest gest.

Citește și: „A mers târâș cu mașina, până unde a rupt stâlpul”. Cum și-a pierdut viața Monica, în mașina care a fost lovită din plin de un tren, în Teleorman

„Polițiștii deplasați la fața locului au identificat, într-o lizieră situată între comunele Cumpăna și Agigea, cadavrul carbonizat al unui bărbat, de 41 de ani. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Constanța.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Un bărbat din Slatina și-a ucis concubine, deoarece era gelos

Un bărbat din Slatina, în vârstă de 50 de ani, și-a înjunghiat concubina, în vârstă de 28 de ani, fiind convins că are pe altcineva. Totul s-a petrecut în apartamentul bărbatului, unde aceștia locuiau împreună de câteva zile.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, bărbatul nu este la prima faptă infracțională, în trecut, fiind acuzat de tâlhărie.

Acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a trebuit să dea explicații pentru faptele comise.

Apelul la 112 a fost efectuat în urmă cu două zile, 31 mai, în jurul orei 10:30, după ce bărbatul a ieșit pe stradă și, în gura mare, a strigat că și-a ucis iubita.

Citește și: Cum s-a produs accidentul din Giurgiu, când un tată și fiul lui și-au pierdut viața, după ce s-au urcat pe un ATV

„În fapt, s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 31.05.2023, în timp ce se aflau în locuinţa numitului D. M., din municipiul Slatina, judeţul Olt (zona Zahana), acesta a lovit-o în mod repetat cu un corp tăietor-înţepător (cuţit), pe concubina sa, D. S. J., cu consecinţa producerii de multiple plăgi tăiate-înţepate, care au condus la decesul acesteia”, este precizat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.