Un bărbat și-a omorât mama și bunica, după o ieșire nervoasă. Agresorul ar fi fost internat la psihiatrie

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 iun 2023, 00:50

Un bărbat drogat și-a omorât mama și bunica

Sursa: Istock

Un bărbat drogat și-a omorât mama și bunica, totul fiind cauzat de substanțele pe care le consumase. În trecut, acesta ar fi fost chiar internat la psihiatrie.

Un bărbat drogat și-a omorât mama și bunica. Agresorul în vârstă de 33 de ani avea probleme cu drogurile de multă vreme și ar fi avut chiar și unele probleme de sănătate destul de serioase.

Un bărbat drogat și-a omorât mama și bunica

Un bărbat de 33 de ani din județul Cluj a comis o crimă dublă, atunci când a curmat viața mamei sale, dar și pe cea a bunicii lui. Acesta le-a înjunghiat și se afla sub influența substanțelor interzise atunci când a comis crima.

Incidentul sângeros s-a produs ieri, 31 august, în localitatea Baciu, iar oamenii nu erau străini de problemele pe care acesta le avea cu drogurile. Mai mult decât atât, bărbatul ar fi fost chiar internat la Spitalul de Psihiatrie.

Acesta locuia în același apartament cu mama și cu bunica lui, deoarece nu avea un loc de muncă stabil și nu se putea întreține singur.

Citeste si: O mamă vegană și-a omorât fiul de doar 18 luni prin malnutriție. Aceasta a fost condamnată la închisoare pe viață

Descoperirea macabră a fost făcută în momentul în care tatăl criminalului a sunat-o pe una dintre victime și, din cauza faptului că nu răspundea la telefon, a înțeles că ceva s-a întâmplat. Acesta și-a sunat fratele care a alertat poliția.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oamenii legii l-au prins pe atacator cu arma crimei în mână

În momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului, agresorul a fost găsit cu cuțitul în mână. În momentul de față, bărbatul se află în custodia poliției.

„Ăsta era pe hol, în mijlocul holului, în bustul gol, cu cuţitul în mână. Şi a zis: « Dispăreţi de aici! ». S-au speriat şi au plecat. A coborât după el cu cuţitul.

I-a dat un picior în portieră şi a zis « Vă omor! ». Apoi a intrat Poliţia, el era pe fotoliu, s-a pus pe burtă singur”, a spus unul dintre vecini, conform observatornews.ro.

Alături de polițiști, la fața locului, s-a deplasat și o ambulanță SMURD. Cu toate acestea, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru cele două victime, deoarece acestea pierduseră o cantitate mult prea mare de sânge și decesul a trebuit să fie confirmat.

Mai mult decât atât, în trecut, acesta și-a mai amenințat rudele de câteva ori, dar acest lucru a fost trecut cu vederea, deoarece nimeni nu l-a luat în serios.

Citeste si: Crima care a șocat o țară întreagă! O fetiță de 9 ani a fost ucisă într-un mod brutal- Poliția face apel către cetățeni pentru prinderea făptașului

În trecut, bărbatul de 33 de ani a avut și un mandat de închisoare executat, dar și un ordin de protecție emis pe numele său, care nu îi dădea voie să se apropie de mama lui. Cu toate acestea, femeia și-a retras plângerea făcută.