Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a intrat în cușca unor lei. Acesta sărise gardul de securitate

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 mai 2023, 00:15

Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a intrat în cușca unor lei

Sursa: Istock

Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a intrat în cușca unor lei. Acesta sărise gardul de securitate, iar felinele l-au atacat imediat. Incidentul a avut loc în grădina zoologică din Accra.

Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a intrat în cușca unor lei. Incidentul mortal a avut loc în Grădina Zoologică din Accra, capitala Ghanei, după ce acesta a sărit gardul de securitate.

Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a intrat în cușca unor lei

Evenimentul a avut loc în această duminică, 28 august. Grădina zoologică fusese înființată la începutul anilor 1960, ca o menajerie privată de către Kwame Nkrumah, primul președinte al Ghanei.

Publicul a avut acces începând cu anul 1966, atunci când acesta a fost înlăturat de la putere.

Bărbatul a sărit gardul de securitate și a intrat în cușca în care se aflau: un leu, o leoaică și doi pui. Unul dintre lei l-a atacat, iar rănile i-au fost fatale.

„Astăzi, în jurul prânzului, responsabilii de la Grădina Zoologică din Accra au observat, în timpul unei patrule de rutină, un bărbat de vârstă mijlocie care a sărit gardul de securitate şi a pătruns în incinta leilor”, a transmis Comisia forestieră din Ghana prin intermediul

unui comunicat de presă, conform Agerpres, relatează digi24.ro.

Citeste si: Copilul peste care a căzut o coloană decorativă în Primăria Capitalei a fost externat

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cadavrul bărbatului a fost dus la morgă

Rănile suferite i-au fost fatale și cadavrul acestuia a fost dus la morgă. Pentru ca trupul victimei să poată fi scos din cușcă, leii și cei doi pui au

fost mutați în altă cușcă.

„Intrusul a fost atacat şi rănit de unul dintre lei. Ulterior, a fost confirmat decesul acestuia din cauza rănilor suferite, iar cadavrul său a fost transportat la morgă”, a mai declarat Comisia.

Mai mult decât atât, o anchetă a fost deschisă, pentru a se stabili cu exactitate motivul pentru care bărbatul a intrat în cușca leilor. „Investigăm cazul pentru a stabili cum a intrat bărbatul în zona restricţionată”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției pentru AFP, relatează stiripesurse.ro.

Conform primelor informații, se crede că bărbatul avea în jur de 30 de ani, iar leii și puii lor sunt în siguranță în urma celor întâmplate. De asemenea, conform Joy Online, se crede că bărbatul a sărit în cușca leilor, pentru a fura unul dintre cei doi pui, însă nu se știe dacă acest lucru este sau nu adevărat.

Citeste si: O fetiță de 7 ani a murit strivită de statuia unui hotel

Un alt incident șocant a avut loc anul trecut, atunci când un îngrijitor de la o grădină zoologică a fost sfâșiat de un tigru. Acesta se juca și îl mângâia, când, deoodată, felina s-a năpustit asuprsa sa. Băiatul avea doar 23 de ani și a murit câteva ore mai târziu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.