Un bărbat și-a ucis fiica de doar 19 ani cu mașina! Tatăl a fost chemat în fața instanței și va fi judecat pentru crimă

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 oct 2022, 06:35

Un bărbat și-a ucis fiica de doar 19 ani cu mașina! Tatăl a fost chemat în fața instanței și va fi judecat pentru crimă

Sursa: Facebook Lauren Malt - edit KANAL D

Un bărbat din Anglia și-a ucis fiica de 19 ani izbind-o cu mașina la câțiva metri de casa bunicii ei. Tatăl a fost chemat în fața instanței și urmează să fie judecat pentru crimă.

Nigel Malt, bărbatul în vârstă de 44 de ani care și-a ucis cu mașina fiica, Lauren Malt, în vârstă de 19 ani, într-un orășel din Anglia, a fost chemat în fața instanței pentru a răspunde în fața legii. Tragedia a avut loc la aproximativ 50 de metri distanță față de casa bunicii tinerei.

Tatăl care și-a omorât fiica de 19 ani, chemat în instanță pentru a fi judecat pentru crimă

Nigel Malt a vorbit în faţa instanţei doar pentru a-și confirma numele, adresa și data nașterii, într-o audiere de patru minute ţinută la Curtea de Magistrați din Norwich. Bărbatul a fost arestat preventiv şi urmează să se prezinte din nou în faţa judecătorilor. 

Avocatul tatălui fetei de 19 ani, Michael Cole, a spus că audierea a reprezentat „doar o formalitate”.

Citeste si: Un cunoscut om de afaceri a fost găsit mort în pădurea Băneasa din București, după ce dispăruse de trei luni de acasă

„Sunt 46 de pagini cu dezvăluiri, dar așteptăm mult mai multe”, a mai precizat avocatul bărbatului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Organele de poliție au declarat că au fost chemați pentru deranjarea liniştii publice, dar și pentru că o adolescentă a fost lovită de o mașină, duminică. Fata a fost declarată moartă la puțin timp după ce a ajuns la spital.

Inițial, bărbatul a fost arestat la spital, fiind acuzat de crimă, conducere în stare de ebrietate și moarte prin conducere periculoasă. Din cauza numeroaselor leziuni, fata de 19 ani nu a putut supraviețui.

Prietenii tinerei de 19 ani i-au adus un ultim omagiu

„Tu, dragul meu înger, ai fost lumea pentru mine și îmi pare atât de rău că ai plecat.”, 

„Stânca mea. Cea mai bună prietenă. Aveam atât de multe planuri, dar acum ne despărțim.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu polițistul care a ucis-o pe trecerea de pietoni pe Raisa. Unde va merge alături de procurori și la cererea familiei

Îmi va fi dor de tine în fiecare clipă, iubirea mea.”,  „Era amuzantă  și drăguță.

Îmi va fi atât de dor de ea.”,  „Avea o inimă de aur. Zboară la cer, îngerul meu.”, au fost câteva postări făcute de prietenii tinerei de 19 ani, pe Facebook.

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?