Un bătrân de 74 de ani din Suceava, aflat în stare de ebrietate, a fost lovit, în aceeași zi, de două mașini. Acesta a ajuns la Ugențe de fiecare dată

Author: Andreea Buinoschi

În urma investigațiilor primite, medicii au concluzionat că era conștient și stabil hermodinamic

Sursa: PixaBay

Un bătrân de 74 de ani din Suceava, aflat în stare de ebrietate, a ajuns la Ugențe de două ori în aceeași zi, după ce a fost lovit de mașini. Bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale

Un bătrân din Suceava, în vârstă de 74 de ani, a ajuns de ugență la spital, de două ori, fiind lovit de două mașini în aceeași zi. Bărbatul a suferit mai multe răni și a ajuns pe masa de operație.

Un bărbat din Suceava a fost lovit de două mașini în aceeași zi și a ajuns la Urgențe

Ieri, 22 ianuarie, bărbatul a fost implicat în două accidente rutiere, în calitate de pieton.

Prima data, acesta a fost lovit în plină zi, în jurul orei 13:00. La fața locului, a fost solicitat un echipaj SMURD care l-a dus pe acesta la UPU Suceava.

În urma investigațiilor primite, medicii au concluzionat că era conștient și stabil hermodinamic. S-a decis că nu este nevoie ca acesta să fie spitalizat, dar s-a constatat că suferă de traumatism cranio-cerebral minor și de o contuzie toraco-abdominală.

Conform stirisuceava.net, la câteva ore distanță, în cursul serii, acesta a fost lovit, din nou, de o altă mașină. După ce a ajuns la Urgențe pentru a doua oară, bărbatul a fost supus unei intrvenții chirurgicale, iar medicii erau destul de rezervați în ceea ce privește starea lui de sănătate.

Citește și: Un băiat de 18 ani a fost găsit mort în Râul Moldova, la aproximativ două luni de la dispariție. Ultima dată a fost văzut alături de iubita lui

„Pacientul este politraumatizat, intubat si ventilat mecanic, prezentand traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng", a pecizat medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou".

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

O mașină de poliție a fost furată chiar în timpul unei intervenții

O mașină de poliție a fost furată, chiar în timpul unei intervenții, în Călărași. Oamenii legii merseseră să liniștească apele, după ce un scandal a început, iar, când s-au întors în locul în care au parcat mașina, au fost uimiți să vadă că autovehicului nu mai era acolo.

O anchetă a fost deschisă la nivelul Poliției Călărași, pentru a se afla împrejurările producerii incidentului.

Evenimentul a avut loc în noaptea dinspre 21 spre 22 ianuarie, în comuna Lehliu. Conform Biancăi Ghiveci, purtătorul de cuvânt al instituției, poliția a identificat hoțul și a deschis un dosar penal pentru furt calificat și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și: Imagini revoltătoare la un colegiu din Râmnicu Vâlcea: Profesor întins pe catedra și elevi făcând tumbe, în timpul orei de fizică| Video

Bărbatul vinovat de furtul mașinii a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost eliberat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat.

 

Taguri: