Un bătrân din județul Timiș a fost împușcat în cap de nepotul său, cu o armă de vânătoare pe care ar fi găsit-o în pădure

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 ian 2023, 17:48

Bărbatul mânuia arma pe care, spune el, a găsit-o în pădure

Sursa: PixaBay

Un bătrân din județul Timiș a fost împușcat în cap, din greșeală, de nepotul lui, cu o armă de vânătoare despre care acesta susține că a găsit-o în pădure.

Un bătrân din județul Timiș a murit, după ce a fost împușcat în cap de nepotul lui cu o armă de vânătoare. Vinovatul a ajuns în custodia poliției.

Un bătrân din Timiș a murit, după ce a fost împușcat în cap de nepotul lui

Incidentul a avut loc în satul Jdioara, în timp ce bărbatul mânuia arma pe care, spune el, a găsit-o în pădure.

Din greșeală, glonțul pe care acesta l-a tras s-a oprit în capul bunicului său care a decedat.

În momentul de față, bărbatul este în custodia organelor de poliție, la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Tragicul eveniment a avut loc ieri, 5 ianuarie. Bătrânul avea vârsta de 81 de ani, iar nepotul lui era în vârstă de 30 de ani.

Conform IPJ Timiș, vinovatul pentru tragedie nu deține forme legale pentru arma de vânătoare și urmează să fie supus audierilor, fiind cercetat pentru ucidere din culpă, pentru nerespectarea regimului armelor și a munițiilor, dar și pentru uz de armă fără drept.

Citește și: Accident grav în Prahova! Un tânăr de 20 de ani, mort după ce mașina în care se afla a intrat într-un copac

„La data 5 ianuarie a.c., poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Jdioara din judeţul Timiş, un bărbat a fost împuşcat cu o armă de vânătoare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Jdioara, l-a împuşcat accidental pe bunicul său, în vârstă de 81 de ani, cu o armă de

vânătoare”, a transmis IPJ Timiș.

Un polițist de doar 21 de ani a murit, după ce s-a împușcat în cap

Un agent de poliție din județul Galați s-a împușcat în cap. Acesta era angajat de nouă lu ni și trecuse cu brio testarea psihologică.

Conform primelor informații, tânărul trecuse printr-o despărțire cu puțin timp înainte de a-și lua viața.

Incidentul a avut loc la jumătatea lunii decembrie.

Mai mult decât atât, înainte de a se împușca în cap, acesta și-a tăiat venele. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit chiar de către mama lui, într-una din camerele locuinței. Personalul medical SMURD, care a ajuns la fața locului, nu a mai avut ce să facă decât să constate decesul acestuia.

Citește și: A murit băiatul de 10 ani care a căzut într-un puț de 35 de metri, în Vietnam. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit după cinci zile

Tânărul absolvise Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, în luna martie a anului 2022 și nimeni nu și-a putut explica gestul făcut de el.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.