Un bebelus a supravietuit in mod miraculous caderii din tren dupa ce mama sa l-a scapat in vasul de toaleta

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 15:10

Caz incredibil in India! O femeia a nascut in toaleta unui tren. Din neatentie, proaspata mamica si-a scapat pruncul in vasul de toaleta.

Bebelusul a cazut, astfel, pe sine in timp ce trenul se afla in miscare. Femeia a declarat ca initial a mers la toaleta pentru a-si face nevoile, insa au apucat-o acolo durerile facerii. Nici prin cap nu-i trecea ca va naste pe un vas de toaleta.

Bebelusul a alunecat in vasul de toaleta, iar mai apoi a cazut pe sinele de tren, spre disperarea mamei care i-a alertat pe ceilalti pasageri.

Trenul care tocmai pornise dintr-o statie, s-a oprit imediat pentru ca bebelusul, o fetita de toata frumusetea sa poata fi recuperata.

Autoritatilor nu le-a venit sa creada cand au vazut ca micuta nu a patit nimic. Ambele, fetita si mama, au fost duse la spital. “ Copilul si mama sunt bine acum. Dar este de-a dreptul miraculous cum a scapat nou-nascutul fara nici macar o vanataie in urma cazaturii din tren ”, a declarat medicul care s-a ingrijit de mama si de micuta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”