Un bebeluș de doar cinci zile a fost salvat dintr-o canalizare datorită pisicilor care făceau zgomot în jurul lui

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 aug 2022, 04:50

Un bebeluș de doar cinci zile a fost salvat dintr-o canalizare datorită pisicilor care făceau zgomot în jurul lui

Sursa: Twitter Mumbai Police

Un bebeluș în vârstă de cinci zile a fost scos dintr-o canalizare, în India, după ce a fost lăsat să moară. Copilul a fost găsit după ce mai multe pisici au început să facă zgomot în jurul lui.

Bebelușul este o fetiță în vârstă de cinci zile, a fost găsită într-un canal din Mumbai, iar acum este internată într-un spital din oraș. Din fericire, potrivit spuselor medicilor, fetița merge pe un drum bun, iar starea ei de sănătate este verificată și monitorizată în permanență.

Un bebeluș de cinci zile a fost salvat dintr-un canal datorită pisicilor care făceau zgomot în jurul lui

Polițiștii au declarat că locatarii au găsit fetița după ce mai multe pisici s-au adunat în jurul ei și au început să facă gălăgie. Organele de justiție investighează, acum, modul în care a ajuns bebelușul în canalizare.

Poliția nu și-a dat cu presupusul despre motivele abandonului, dar se știe că, în India, în general, astfel de întâmplări au loc destul de des, deoarece femeile sunt discriminate în societate, iar fetele sunt percepute ca fiind o povară financiară, mai ales în comunitățile sărace.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tragedie în Mangalia! Un copil în vârstă de trei ani a murit după ce a fost atacat de câinele familiei. Câinele a sfârșit eutanasiat

Cu toate că marea majoritate a bebelușilor nenăscuți, care au sex feminin și care nu sunt doriți, sunt scoși prin avort în clinici ilegale, cazurile în care fetițele sunt ucise sau abandonate după naștere nu sunt ceva ieșit din comun în India..

Fetița în vârstă de cinci zile se află în spital și se recuperează. Copilul este monitorizat în permanență

„Când am scos copilul afară, îngheța; brațele ei au devenit albastre.

Am cerut apă caldă și cârpe pentru a curăța copilul”, a mărturisit polițistul Sheetal Sonawane.

Citeste si: O femeie din Alba a murit la doar 31 de ani! Otilia s-a stins la puțin timp după ce a născut și nu a mai apucat să-și vadă copilul nou-născut

„Medicii îi monitorizează în mod constant sănătatea. O vom ține sub observație în următoarele zile”, a spus doctorul Vidya Thakur, supervizorul medical al spitalului.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.