Un bebeluș de numai 6 luni "se transformă în stană de piatră" Diagnosticul dat de medici este cutremurător

,
Bebelusul  care se transforma in stana de piatra
Bebelusul sufera de o boala incurabila

Momente cumplite pentru familia unui bebeluș de numai 6 luni. Fetița lor s-a născut cu o boală incurabilă și extrem de rară, care îi transformă trupul treptat în stană de piatră. Diagnosticul dat de medici este cutremurător.


In articol:

Un bebeluș de numai șase luni se confruntă cu o boală incurabilă, trupul i se transformă treptat în stană de piatră. Diagnosticul oferit de medici i-a dărâmat pe părinții fetiței.

Drama bebelușului care se transformă în stană de piatră

Micuța Lexi Robins s-a născut pe 31 ianuarie cu o boală incurabilă care afectează doar unul din două milioane de persoane.

Boala se numește Fibrodysplasia Ossificans Progressiva (FOP), îi înlocuiește treptat mușchiul și țesutul conjunctiv cu osul. Conform radiografiilor realizate în luna aprilie, beblușul avea deja imflamații în zona picioarelor, iar degetele mari aveau duble articulații.

Bebelusul  care se transforma in stana de piatra
Familia este distrusa după diagnosticul dat de medici

"Ni s-a spus inițial că, după radiografii, probabil că avea un sindrom și nu va putea merge”,  a povestit Alex, mama în vârstă de 29 de ani.

Citeste si: Fiica unui oficial a recunoscut public că este ”demisexuală” Ce înseamnă asta

Fetița de numai șase luni se lupt din răsputeri pentru a fi un copil normal, însă boala evoluează cu rapiditate.

 „Pur și simplu nu am crezut asta pentru că este atât de puternică din punct de vedere fizic în momentul de față și îşi mişcă picioarele.

Nu eram foarte siguri, așa că am făcut propriile noastre cercetări la mijlocul lunii mai, apoi am găsit această boală și am mers la specialist pentru a afla mai multe. Spre sfârșitul lunii mai a trebuit să facem un test genetic, mai multe raze X; testul genetic a durat șase săptămâni pentru rezultate”,  a mai spus mama fetiței.

Bebelusul  care se transforma in stana de piatra
Micuta se transforma in stana de piatra

Testele lui Lexi au fost trimise pentru studii la un laborator din Los Angeles, unde medicii au confirmat că micuța are rezultate pozitive la FOP.

”Am aflat de fapt luna trecută (14 iunie) rezultatul testului FOP”, a continuat Alex.

Micuța se află sub supraveghere medicală. FOP poate ducele la o formare osoasă în afara scheletului, lucru care restriționează mișcarea. Această boală este asociată adesea cu transformarea trupului în piatră. Dacă Lexi va avea vreun tramuatism oricât de minor, iar putea fi fatal. 

Medicii încă nu știu care este cauza care produce această afecțiunea, cauzele ei sunt necunoscute.

Citeste si: Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în secret! O cunoscută vedetă invitată la eveniment s-a dat de gol: ”Este un costum special creat...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Fiica unui oficial a recunoscut public că este ”demisexuală” Ce înseamnă asta

Analiză zdrobitoare: criza politică şi inflaţia ridicată impun noi creşteri ale ratei dobânzii

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Criteriile după care părinții aleg cărucioarele

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în secret! O cunoscută vedetă invitată la eveniment s-a dat de gol: ”Este un costum special creat...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies