Un bebelus se apleaca peste fratele lui geaman: iti taie rasuflare cand vezi ce se intampla cand deschid gura!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:26

Toata lumea adora sa vada cum interactioneaza bebelusii intre ei, mai ales cand ei sunt si gemeni.

Clipul de mai jos a fost realizat de Michelle Peterson, mamica a doi bebelusi gemeni. Potrivit descrierii de pe YouTube, cei doi baietei aveau patru luni in momentul cand a fost facut clipul.

Poate ca ati mai vazut filmulete in care doi gemeni chicotesc unul la altul ca si cand si-ar spune ceva, un fel de glume pe care le stiu doar ei. Cu siguranta, este unul din cele mai dragute lucruri pe care le-ati vazut vreodata, insa mai toata lumea se intreaba ce este atat de amuzant.

Zgomotele produse de cei doi nu sunt doar simple sunete, este un fel de comunicare intre cei doi.

Potrivit unui articol publicat de catre ANC News, gemenii au abilitatea de a comunica prin sunete ininteligibile pentru oamenii maturi, dar sunt intelese de catre ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.