Un berbec a fost condamnat la trei ani de închisoare, după ce a omorât o femeie

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 28 feb 2023, 00:55

Un berbec a fost trimis la închisoare pentru săvârșirea unei crime. Mai exact, animalul a omorât o femeie.

Așa ceva nu auzi în fiecare zi! Un berbec a fost condamnat la trei ani de închisoare. Autoritățile din Sudanul de Sud au luat această decizie după ce animalul a ucis o femeie în vârstă de 45 de ani, potrivit dailystar.co.uk.

Citeste si: Ce este și cum se manifestă variola maimuței, boala pentru care nu s-a descoperit încă leac. Simptomele care îți arată că ai contractat virusul

Un berbec a fost condamnat la trei ani de închisoare, după ce a omorât o femeie

Nu este cunoscut motivul exact, însă berbecul a lovit-o pe femeie până când a omorât-o. Astfel, autoritățile din Sudanul de Sud au decis să trimită animalul la trei ani de detenție, într-o închisoare militară, pentru crimă.

Familia femeii ucise și familia proprietarului berbecului au căzut de comun acord ca apropiații victimei să primească cinci vaci de la proprietarului berbecului, asta drept despăgubire pentru moartea femeii.

Mai mult, odată ce va fi eliberat din închisoare, berbecul va ajunge tot în posesia familiei victimei pe care chiar el a ucis-o cu coarnele.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Ce pedepse riscă românii care maltratează sau schingiuiesc animale. Îi așteaptă ani buni de închisoare

Berbecul a atacat lovind-o în coaste, iar femeia a murit imediat ”, a declarat maiorul de poliție Elijah Mabor pentru Sudan’s Eye Radio.

Chiar dacă este vorba doar despre un animal, maiorul de poliție din Sudanul de Sud consideră că legea trebuie să se aplice la fel în toate cazurile.

„Ca polițiști, este de datoria noastră să menținem ordinea și să rezolvăm conflictele. Berbecul a fost capturat și este reținut în prezent la secția de poliție Maleng Agok Payam.”

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?