Un biciclist de 55 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident! Tragedie rutieră a avut loc între Rădăuți și Horodnic de Jos

Autor: Andrei Costanda

Un biciclist și-a pierdut viața în urma unui accident rutier petrecut în apropierea localității Rădăuți.

Sursa: Observator News

Un accident grav între două autoturisme și o bicicletă a dus la decesul unui bărbat de 55 de ani și rănirea unei tinere de 22 de ani, în județul Suceava.

Un accident rutier cumplit s-a produs recent între localitățile Rădăuți și Horodnic de Jos, județul Suceava, soldându-se cu decesul unui biciclist în vârstă de 55 de ani și rănirea gravă a unei tinere de 22 de ani. Incidentul a avut loc pe o șosea intens circulată și a implicat două autoturisme și o bicicletă.

Biciclistul a fost declarat decedat

La locul accidentului au intervenit prompt pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, sprijiniți de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Suceava.

Din păcate, eforturile echipelor de salvare nu au putut să-i salveze viața biciclistului, acesta fiind declarat decedat la fața locului.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, accidentul a avut loc între Rădăuți și Horodnic de Jos, implicând două autoturisme și o bicicletă. Biciclistul, un bărbat de aproximativ 55 de ani, a suferit răni extrem de grave în urma impactului, care au dus la decesul său.

Bicicleta sa a fost găsită la o distanță considerabilă de partea carosabilă, semn al violenței coliziunii.

„Accident rutier produs între localitățile Rădăuți și Horodnic de Jos, în care au fost implicate două autoturisme și o bicicletă. La fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Din nefericire, biciclistul, un bărbat de aproximativ 55 de ani, a fost declarat decedat.

O alta victimă (o tânără de 22 de ani), provenită dintr-un autoturism, a fost preluată de cadrele medicale și paramedicale. Ulterior, aceasta a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare”, se arată în comunicatul emis de ISU Suceava.

Pe lângă biciclistul decedat, o tânără de 22 de ani, aflată într-unul dintre autoturisme, a fost grav rănită. Ea a fost preluată de echipajele medicale și transportată de urgență la spital pentru investigații suplimentare și tratament.

Momentan, starea ei este monitorizată atent de către medici.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Anunțul venit de la MAE despre Patrizia și Bianca, tinerele înecate în râul Natisone, din Italia: „Confirmă cetățenia română”

Citește și: A fost găsit telefonul uneia dintre fetele luate de viitură în Italia. Cei trei tineri erau din Satu Mare și au coborât să facă poze când apele învolburate au venit peste ei

Mesaj transmis de primarul din Rădăuți

Primarul localității Rădăuți a transmis condoleanțe familiei îndoliate și a subliniat importanța respectării legislației rutiere, în special în zonele intens circulate și periculoase.

„Este o pierdere tragică pentru comunitatea noastră. Facem apel la toți șoferii și bicicliștii să fie precauți și să respecte toate măsurile de siguranță rutieră”, a declarat acesta.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. În cadrul acestei investigații, se vor examina toate dovezile de la locul accidentului, inclusiv mărturiile martorilor și imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă. Autoritățile vor încerca să determine dacă vreunul dintre șoferii implicați a încălcat regulile de circulație sau dacă accidentul a fost cauzat de alte circumstanțe, precum condițiile meteorologice sau starea drumului.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?