Un biet bătrân din Dolj, salvat din ghearele morții de trei polițiști! Bărbatul a fost găsit desculț, cu hainele ude și inconștient

Author: Lavinia Medrea

Bătrânul a fost găsit desculț, cu hainele ude și inconștient

Sursa: PixaBay/IPJ Dolj - colaj Kanal D

Un biet bătrân din Dolj a fost salvat din ghearele morții de trei polițiști. Acesta a fost găsit inconștient într-o zonă greu accesibilă.

Un localnic din comuna Robănești, județul Dolj, a făcut apel la 112 cu privire la un bătrân care se afla în stare de inconștiență, pe câmp, în frig. Trei polițiști l-au salvat din ghearele morții.

Un biet bătrân din Dolj, salvat de trei polițiști din ghearele morții

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit de trei polițiști în afara comunei Robănești, județul Dolj.

Cei trei agenți au fost alertați de către un localnic cu privire la bărbatul care se afla inconștient în frig, într-o stare critică, și care avea nevoie de ajutor. Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața loculu i împreună cu echipajele medicale care i-au acordat bătrânelului îngrijirile corespunzătoare. 

Citește și: O fetiță de 12 ani a fost violată de iubitul mamei sale. Bărbatul i-a făcut viaţa un coşmar timp de aproape 6 luni

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bătrâniș a fost găsit inconștient, aproape dezbrăcat și desculț. Având în vedere temperaturile scăzute de afară, starea lui de sănătate a fost afectată. Nu se știe cât timp a petrecut acesta în frig, pe câmp, cu bluza deschisă și cu hainele ude. Polițiștii au început imediat manevrele de resuscitare și l-au salvat pe bătrân din ghearele morții care l-au dus, ulterior, la ambulanță. Bărbatul a fost imediat preluat de către echipajul medical și dus la Spitalul de Urgență din Craiova.

Bătrânul a fost găsit desculț, aproape dezbrăcat și cu hainele ude

„Poliţiştii Postului de Poliţie Robăneşti au fost sesizaţi ieri, 14 decembrie, în jurul orei 13.00, de un bărbat din comuna Robăneşti, cu privire la faptul că, în extravilanul localităţii se află o persoană in stare de inconştienţă. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde, într-o zonă greu accesibilă au găsit un bărbat, de 56 de ani, din localitate, în stare de inconştienţă, desculţ, cu bluza deschisă şi hainele ude.

Citește și: „Nu plânge!”. O bătrână de 82 de ani a fost arestată, pentru că nu și-a plătit factura la gunoi. Suma datorată era mai mică de 400 de lei

Imediat au început manevrele de resuscitare, iar în momentul în care a devenit conştient, bărbatul a fost transportat de poliţişti până în zona de acces a ambulanţei. Pentru acordarea de îngrijiri medicale, bărbatul a fost transportat ulterior la Spitalul nr.1

din Craiova. Îi felicităm pe colegii noştri pentru modul profesionist în care au acţionat”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.