Un bugetar s-a imbogatit peste noapte la “Vrei sa fii milionar?”. Uite ce va face cu banii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:29

Tudor Cojocaru, profesor de Religie in comuna Racaciuni (judetul Bacau), a fost cat pe ce sa castige joi, 19 aprilie, premiul cel mare la “Vrei sa fii milionar?”. Concurentul a plecat acasa cu cecul de 250.000 de lei, cel mai mare castig de pana acum de la “Vrei sa fii milionar?”.

Intrebarea  de un milion de lei, “In ce oras s-a nascut celebrul bluesman Alexis Korner?”,  l-a facut pe Tudor Cojocaru sa se retraga din concurs, nu inainte de a-i raspunde lui Iantu ce ar fi ales daca ar fi urmat firul logic: “Paris”. Raspunsul, corect,  l-a facut pe Iantu sa se chirceasca in scaun de ciuda ca acest concurent extraordinar a ratat la mustata milionul. 

Cei 250.000 de lei meritati din plin ii vor schimba insa viata profesorului Tudor Cojocaru. 

 

Cine este Tudor Cojocaru?

Tudor Cojocaru are 28 de ani si s-a nascut in Bacau. Locuieste cu familia in comuna Saucesti  si preda Religia la scoala din Racaciuni. Este absolvent al Facultatii de Teologie din Sibiu si a urmat si un Master in Teologie Ortodoxa.

  Este casatorit si are o fetita de 2 ani, Xenia.  Este pentru prima oara cand Tudor Cojocaru participa la o emisiune televizata si  la un concurs de cultura generala. 

Tudor Cojocaru  spune ca a devenit pasionat de lectura in clasa a X-a, fara a fi insa un tocilar la scoala.  “Mi-a placut sa citesc, nu am fost insa niciodata un copil sau un  adolescent izolat. Am avut mereu prieteni  si pastrez inca legatura cu fostii colegi de liceu ”.

  

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

“Nu credeam ca o sa ajung pana aici.

Daca nu era sotia mea nici nu as fi participat la concurs ”, a mai declarat Tudor Cojocaru, adaugand ca banii castigati la “Vrei sa fii milionar?” vor fi folositi cu chibzuinta. “ Voi cumpara un apartament si, probabil, o masina second hand”, a conchis acesta.

 

Nu ratati “ Vrei sa fii milionar? ”, cu Virgil Iantu, in fiecare miercuri si joi, de la ora 20.00,

numai la Kanal D!  

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.